Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Sziasztok!
Megjártuk...:) Szóval a 20cn-on mennem kell uh-ra ,és ha minden rendben a következő mensinél kezdjük a programot,ehhez még az is kell,hogy az 1vagy2 napi vérételem (FSH) jó legyen. Meg akar próbálni egy fogamzásgátló nélküli stimut. Az előzőnél még az is baj lehetett,hogy szinte 0% volt a páromnál a mozgó sperma :(,az elsőnél 40% volt. Már majdnem kijöttem az ajtón amikor eszembe jutott,hogy megkérdezzem beleszámít e az öt próbába ez is,és azt mondta mosolyogva,hogy NEM :) és hogy még csak az elsőnél tartunk. Szóval jó és rossz hírekkel vegyesen tértünk haza.
Gyöngyi vágod a centit...:)))???? Biztos vagyok benne hogy nem olvasztanak le egyszerre mindenkit. Egy ismerősömnek 4-en voltak sítáborban,és kettőt olvasztottak le egyszerre,és mindkettőt ültethették is vissza,így még maradt neki esélye fagyis beültetésre.
Ildi nem dicsérlek meg én sem a lapátolásért... Mindig jusson eszedbe mikor ilyen meggondolatlanságot követnél el ,hogy milyen göröngyös volt az út idáig. Biztosan nagyon nehéz(lesz nekem is,nagyon pörgős vagyok),de muszáj. Sokan azt vallják a terhesség nem betegség ,de szerintem a mi helyzetünk egy picit más annyival,hogy nagyon nehezen jutottunk,jutunk el idáig...:( Szóval próbálj meg minél kevesebbet rosszalkodni...:) Legyen elég a házimunka,meg a munkád.
Várjuk az uh-s képeket,amin már a nemét is látjuk:D,nem is válaszoltál arra hogy van e valami kívánságod ez ügyben ??? Vagy mindegy???
Írjatok !!! Puszika!!!
Mariann ez nagyon jó!!!
Akkor hamarosan te is megint vághatod azt a centit!:)))Sőt már most vághatod!!!Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyn és végre sikerrel járj!Ildi igaza van Mariannak oké,hogy nem betegség a terhesség de mikor ilyen szórakozásokon töröd a fejed jusson eszedbe az a sok csalódás és küzdelem amíg ide el értél!Én sem bírok meg maradni egy helyben de most meg fogadtam,hogy inkább kínlódok a semmittevés miatt jövő keddtől de leghamarabb péntekig nem kelek ki az ágyból csak vécére mert nagyon szeretném már át érezni a te boldogságodat és ez nekem mindent meg ér!!!:)
Jelentkezzetek mind ketten a fejleményekkel!Várni fogom!!!
Gyöngyi sajnálom ami a munkahelyeden van, de fogd úgy fel, hogy téged ez már nem igazán érint, mert most úgyis sikerül a babóca :) Jajj, de izgi, már csak pár nap, és meg is kapod őket! Nagyon drukkolok :)
Mariann azért ezek nagyrészt igencsak jó hírek! Már a kövi ciklusban kezdhettek is, tök jó! Az eredményeid biztos rendben lesznek, és lehet ez a másfajta protokoll több petesejtet is eredményez. A párodnál biztos csak ideiglenes volt a rosszabb eredmény, most csak jobb lesz. Nálunk is az a baj, hogy a férjemnek látóterenként csak 1 kiskatonája van, gondolhatod hogy izgultunk, hogy legyen mikor kell :)
Tudom-tudom, hogy rossz voltam, de lenyugodtam tőle legalább. Csak az a baj, hogy a munkahelyemre sem kell menni már 2-3 hete, mert nincs semmi, és egész nap itthon, háááát... Kicsit uncsi :(
Az az igazság, hogy halkan mondom, de lányt szeretnénk, de ha kisfiú, az sem baj :) Amikor visszakaptam a két prüntyit, akkor 2-3 napig az volt a megérzésem, hogy mindketten velem vannak, aztán a 4. naptól már csak 1 babót "éreztem", és azóta is meggyőződésem, hogy kisfiú. A babák száma bejött, és nemsokára kiderül, hogy jó volt-e a nemre vonatkozó megérzésem, vagy sem :) De nekem már mindegy, csak egészséges legyen!
Gyöngyi holnap szorítok nektek,hogy a táborosok minél jobban ébredjenek,és minél hamarabb indulhass értük!!!!
Jaj Ildi ez is olyan izgi ahol már te tartasz! Remélem az uh-n megmutatja prüntyi a punciját...:)
Én várakozok,gyógyteázok,diétázok,tornázgatok,szóval próbálok még jobb egészségben lenni a programra mint eddig...:)
Igen Gyöngyi, várunk a fejleményekkel! Remélem már megtörtént a nagy esemény, és már nem egyedül vagy :)
Mariann, ez mind tök jól hangzik amiket csinálsz, így már biztos minden rendben lesz, szépen feltöltődsz energiával, és minden jól fog alakulni!!! Pontosan mikor kell menned vérvételre?
Sziasztok!
Ildikó nagyon felcsigázol bennünket... mizu? Remélem jó hírekkel jössz! remélem már érte is mentél a sítáborosoknak,és már ott melegszenek,a puha ágyikójukban...:)
Én jövőhét Kedden megyek uh-ra,de azt itthon mert megengedte a dokim,hogy itt megcsinálják így nem kell ezért elkocsikázni. A vérvétel az első vagy a második napon lesz,ez attól függ a nap melyik szakában jön meg,nekem du jellemző,így valószínű a második napon lesz. Ha az megfelelő(miért ne lenne az???) akkor kezdünk is...:)
Ildi itt újra havazott ,remélem (ha ott is esett)tudtad magad türtőztetni...:D
Puszi nektek!!!
Jaj de jó Gyöngyi!!!!! Pihizz sokat és nagyon vigyázz magatokra... Milyen gyógyszereket kellett illetve kell szedned egy ilyen programnál? Valami mást kell esetleg? Mikor kell menned?
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!