Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Megjártuk...:) Szóval a 20cn-on mennem kell uh-ra ,és ha minden rendben a következő mensinél kezdjük a programot,ehhez még az is kell,hogy az 1vagy2 napi vérételem (FSH) jó legyen. Meg akar próbálni egy fogamzásgátló nélküli stimut. Az előzőnél még az is baj lehetett,hogy szinte 0% volt a páromnál a mozgó sperma :(,az elsőnél 40% volt. Már majdnem kijöttem az ajtón amikor eszembe jutott,hogy megkérdezzem beleszámít e az öt próbába ez is,és azt mondta mosolyogva,hogy NEM :) és hogy még csak az elsőnél tartunk. Szóval jó és rossz hírekkel vegyesen tértünk haza.

Gyöngyi vágod a centit...:)))???? Biztos vagyok benne hogy nem olvasztanak le egyszerre mindenkit. Egy ismerősömnek 4-en voltak sítáborban,és kettőt olvasztottak le egyszerre,és mindkettőt ültethették is vissza,így még maradt neki esélye fagyis beültetésre.

Ildi nem dicsérlek meg én sem a lapátolásért... Mindig jusson eszedbe mikor ilyen meggondolatlanságot követnél el ,hogy milyen göröngyös volt az út idáig. Biztosan nagyon nehéz(lesz nekem is,nagyon pörgős vagyok),de muszáj. Sokan azt vallják a terhesség nem betegség ,de szerintem a mi helyzetünk egy picit más annyival,hogy nagyon nehezen jutottunk,jutunk el idáig...:( Szóval próbálj meg minél kevesebbet rosszalkodni...:) Legyen elég a házimunka,meg a munkád.

Várjuk az uh-s képeket,amin már a nemét is látjuk:D,nem is válaszoltál arra hogy van e valami kívánságod ez ügyben ??? Vagy mindegy???

Írjatok !!! Puszika!!!

2012. febr. 9. 18:36
 252/343 anonim ***** válasza:

Mariann ez nagyon jó!!!

Akkor hamarosan te is megint vághatod azt a centit!:)))Sőt már most vághatod!!!Nagyon szorítok,hogy minden rendben legyn és végre sikerrel járj!Ildi igaza van Mariannak oké,hogy nem betegség a terhesség de mikor ilyen szórakozásokon töröd a fejed jusson eszedbe az a sok csalódás és küzdelem amíg ide el értél!Én sem bírok meg maradni egy helyben de most meg fogadtam,hogy inkább kínlódok a semmittevés miatt jövő keddtől de leghamarabb péntekig nem kelek ki az ágyból csak vécére mert nagyon szeretném már át érezni a te boldogságodat és ez nekem mindent meg ér!!!:)

Jelentkezzetek mind ketten a fejleményekkel!Várni fogom!!!

2012. febr. 9. 19:28
 253/343 A kérdező kommentje:

Gyöngyi sajnálom ami a munkahelyeden van, de fogd úgy fel, hogy téged ez már nem igazán érint, mert most úgyis sikerül a babóca :) Jajj, de izgi, már csak pár nap, és meg is kapod őket! Nagyon drukkolok :)

Mariann azért ezek nagyrészt igencsak jó hírek! Már a kövi ciklusban kezdhettek is, tök jó! Az eredményeid biztos rendben lesznek, és lehet ez a másfajta protokoll több petesejtet is eredményez. A párodnál biztos csak ideiglenes volt a rosszabb eredmény, most csak jobb lesz. Nálunk is az a baj, hogy a férjemnek látóterenként csak 1 kiskatonája van, gondolhatod hogy izgultunk, hogy legyen mikor kell :)

Tudom-tudom, hogy rossz voltam, de lenyugodtam tőle legalább. Csak az a baj, hogy a munkahelyemre sem kell menni már 2-3 hete, mert nincs semmi, és egész nap itthon, háááát... Kicsit uncsi :(

Az az igazság, hogy halkan mondom, de lányt szeretnénk, de ha kisfiú, az sem baj :) Amikor visszakaptam a két prüntyit, akkor 2-3 napig az volt a megérzésem, hogy mindketten velem vannak, aztán a 4. naptól már csak 1 babót "éreztem", és azóta is meggyőződésem, hogy kisfiú. A babák száma bejött, és nemsokára kiderül, hogy jó volt-e a nemre vonatkozó megérzésem, vagy sem :) De nekem már mindegy, csak egészséges legyen!

2012. febr. 10. 12:27
 254/343 anonim ***** válasza:

Gyöngyi holnap szorítok nektek,hogy a táborosok minél jobban ébredjenek,és minél hamarabb indulhass értük!!!!

Jaj Ildi ez is olyan izgi ahol már te tartasz! Remélem az uh-n megmutatja prüntyi a punciját...:)

Én várakozok,gyógyteázok,diétázok,tornázgatok,szóval próbálok még jobb egészségben lenni a programra mint eddig...:)

2012. febr. 13. 17:47
 255/343 A kérdező kommentje:

Igen Gyöngyi, várunk a fejleményekkel! Remélem már megtörtént a nagy esemény, és már nem egyedül vagy :)

Mariann, ez mind tök jól hangzik amiket csinálsz, így már biztos minden rendben lesz, szépen feltöltődsz energiával, és minden jól fog alakulni!!! Pontosan mikor kell menned vérvételre?

2012. febr. 14. 14:59
 256/343 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ildikó nagyon felcsigázol bennünket... mizu? Remélem jó hírekkel jössz! remélem már érte is mentél a sítáborosoknak,és már ott melegszenek,a puha ágyikójukban...:)

Én jövőhét Kedden megyek uh-ra,de azt itthon mert megengedte a dokim,hogy itt megcsinálják így nem kell ezért elkocsikázni. A vérvétel az első vagy a második napon lesz,ez attól függ a nap melyik szakában jön meg,nekem du jellemző,így valószínű a második napon lesz. Ha az megfelelő(miért ne lenne az???) akkor kezdünk is...:)

Ildi itt újra havazott ,remélem (ha ott is esett)tudtad magad türtőztetni...:D

Puszi nektek!!!

2012. febr. 14. 20:19
 257/343 anonim ***** válasza:
sziasztok lányok!Nem húzni akartalak benneteket csak a gépem be halt eddig próbáltam életre kelteni nem sikerült így most telefonon írok ami kicsit macerás!szóval tegnap négy sítáborost olvasztottak fel hárman élték túl és kettőt kaptunk vissza!Megint meg nézhettük őket mikroszkóp alatt és az egyikük olyan volt mint múltkor kis pöttyös labda a másikuk már előre haladottabb labda körbe kicsi labdákkal akik folyamatosan mozogtak!Most itthon pihengetek derék melegítővel és a lábamon meleg zoknival!A sors fintora,hogy megint 14-én volt beülti mint előzőleg nem tudom most ez jó lesz vagy nem de párom névnapja és ugye a szerelmesek napja is volt egyben így remélem most sikerülni fog!27.-én kell mennünk vérvételre addig meg várunk és bízunk!Mariann örülök,hogy ilyen hamar mehetsz megint mert én tudom milyen amikor csak az idő telik és nincs előre lépés ezzel szemben mekkora erőt és reményt ad a tudat,hogy napok kérdése és újra mehetsz!Vágd te is azt a centit!:)Én nagyon fogok szorítani!Ildi ugyanazt mondom mint Mariann,a hó lapátolást bízd a párodra!Következő télen már csinálhatod most még keress más szórakozást!:)
2012. febr. 15. 11:48
 258/343 anonim ***** válasza:

Jaj de jó Gyöngyi!!!!! Pihizz sokat és nagyon vigyázz magatokra... Milyen gyógyszereket kellett illetve kell szedned egy ilyen programnál? Valami mást kell esetleg? Mikor kell menned?

Puszi

2012. febr. 15. 21:07
 259/343 anonim ***** válasza:
Ovitrelle-t kaptam múlt héten kedden péntektől utrogestan hüvely golyót napi2*2 plusz tegnap megint egy Ovitrelle szurit.Mellette szedem a femibiont és a magne b6-ot.Nem tudom,hogy az előző sikertelenség-e az oka de annyira félek mert nem érzem azt,hogy sikerült és nem tudom bele élni magam abba,hogy velem vannak!Pedig próbálom!Ildi te biztos voltál végéi vagy neked is voltak kételyeid?Te nem vártál jelet arra,hogy még veled van?Annyira félek,hogy úgy vigyázok a hasamra mintha tojás lenne benne és közben meg már nincs bent senki!Tudom pozitívnak kell lennem de nagyon nehéz bár igyekszem!Mariann képzeld most kicsit irigyellek mert előtted még ott az esély csak napok kérdése!Totál hülye vagyok ugye?Hogyan legyek pozitív?Segítsetek!
2012. febr. 15. 23:36
 260/343 anonim ***** válasza:
Pff Gyöngyi,nagyon sajnálom hogy így érzel,szinte könnyekig hatsz meg. Sajnos tudom nem egyszerű,de bíznod kell bennük,mert már az is egy kis csodának kell tartani ,hogy felébredtek az álmukból. Ők élni akarnak,és küzdenek... ahhoz ,hogy sikerülhessen nekik mi is kellünk ,de az semmi képen nem tesz jót ha negatív vagy. Csak te tudod átprogramozni az agyad,és ezt a saját gondolataiddal tudod...:) Szóval rajta,beszélj hozzájuk,képzeld el a pozitív terhességi tesztet,vagy bármit ami segít irányítsd az elméd...;) Miért ne lennének ott egyébként is???? Viccelsz??? Ott kapaszkodnak...:),mind ketten... Szóval készülj,mert nem lesz egyszerű egyszerre két babával...:D
2012. febr. 16. 08:17
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!