Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Sziasztok!
Megvagyok ,csak nem történt velem semmi különös. Jól vagyok...,próbálok nem sokat gondolkodni,de azért néha csak bevillan,hogy vajon mi lesz a program eredménye? Vezetek görbét megmutatom nektek:
a kék infójelek a punkciót és a transzfert jelentik,mert a gép nem jól húzta be ....:D Igazából ez még nem jelent semmit,de rosszat sem.
Ildi megmutatnád a programos görbéd,mert úgy emlékszem te is vezettél,
Remélem ti jól vagytok! Puszi!
Örülök, hogy jól vagy, már hiányoltalak :) Mikor kell menned vérvételre?
Eddig szép a görbéd, bár ugye ez a sok hormonnak köszönhető, de az is már jó jel, hogy eddig nem jött meg :))
Én nagyon drukkolok neked, vagyis már nektek!!!
A görbém:
18. napi 18-as karika: leszívás, 23. napi beülti
Helló!
csütörtökön megyek vérvételre ,akkor minden kiderül. Egy kicsit bevallom kezdek izgulni. Nehéz elképzelnem,hogy azt fogom hallani,hogy sikerült. Ennyi év után már szinte a sikertelenség a megszokott...:( Nagyon szeretném,már egyszer azt megtudni,hogy gyerekem lesz...:) Na remélem most eljött az ideje. Szoríts nekem nagyon!!!!!!
Megértelek, hogy izgulsz, mindenki így lenne ezzel :) Nagyon, de nagyon szurkolok, hogy jó hírekkel gyere, annyira jó lenne, prüntyi is hevesen ficánkol, szóval ő is egyetért velem :D Mindketten drukkolunk neked és a picikédnek!!!
Aztán ha tudsz valamit feltétlen írj!
Sajnos nem sikerült...:( ,de megyünk tovább!!!! A doki is csalódott volt,azt mondta nem ezt az eredményt várta Ő sem.
Veletek mizu?
Óóóó, nagyon sajnálom!!! Nem is értem, miért van ez, hogy nem sikerült megint, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül :(
A doki nem mondott semmit, hogy esetleg újabb vizsgálatok kellenének, hátha kimaradt valami? Jaj, nagyon nehéz lehet nektek, de örülök, hogy nem adjátok fel! Kitartás, biztosan sikerülni fog, sikerülnie kell!!!
Akkor most megint 3 hónap pihi, és utána lehet kövire kezdeni?
Igen most pihi,3hónapig de aztán kezdjük. Mikor megmondta a doki ,hogy nem sikerült,akkor én mondtam hogy "sejtettem". Ő azt mondta,hát Ő nem ezt az eredményt várta. Most is fog valamit variálni a szurikon,hátha sikerülne többet kihozni a petefészkekből. Addig meg pihi,mert most sok volt a stresszből hirtelen itt két stimu alatt egymás után. Most csak egymással törődünk addig,nem hőmérőzök meg ilyenek,minden csak akkor és úgy lesz ahogy jólesik :D.
Te azért írj amikor valami történik,készüljünk csak fel mi is arra ami ránk vár ;)! Mert vár.....!!!!!!!!!!
Puszi
Sziasztok!
Mi van veletek? Sikerült egy kicsit kikapcsolódni, regenerálódni és pihizni? Drukkolok nektek nagyon!!!
Mi tegnap voltunk 4D, és kislányunk lesz :) Már 1 kg körül van, és az UH alapján nagyobb egy picit a tényleges koránál, szóval jól fejlődik. Sokat ficánkol, és igencsak erős a kisasszony :)
Mutatok képet is, hátha érdekel titeket:
Tappancsos kezecskés:
Pofika:
Majd írjatok, remélem minden rendben veletek!!!
Húú, tényleg nagyon gyorsan telik az idő, nemsokára kezdhettek :) Remélem most is szépen megindulnak a tüszőcskéid, és csak +++ hírekkel jössz majd! :)
Kedden voltunk Uh-n, a becsült súly 1150 g, és még mindig kislány. Még nem tudjuk a nevét, apukája még nézelődik egy picit, de mondtam neki, hogy most a hosszú hétvége alatt eldöntjük :)
Majd írj, hogy hogy alakulnak a dolgok, drukkolok nagyon!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!