Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Szia! Pihizek,de nem a szigorú fekvést csinálom. Megkérdeztem a Kaáliba,hogy mi a helyes,és azt mondták a pihenés,de nem az egyfolytában fekvés a vérellátás miatt. Állandóan zokni van rajtam,mert anyám olvasta hogy ha a lábunk fázik akkor nem tapad meg az embrió,mert az anyaméh is hideg. Szóval amit tudok megteszek,de már nem tudok annyira bízni. Inkább azt gondolom,hogy ez sem sikerült,bár reménykedem....
Veletek mi újság? hogy bírod(bírjátok) ezt az időjárást?
Nem is kell feküdni, már én sem feküdnék ennyit, bár én azért nem bírtam így sem egész nap ágyban maradni, csak sétálgattam a házban minden nap egyre többet :)
A zoknit viseld szorgalmasan, nekem is volt annak idején egy jó meleg mamuszom, én abban voltam... Én is olvastam ezt, hogy a meleg láb kell, nem tudom hogy segített-e, de ártani tuti nem árt :)
Nagyon drukkolok a picúrkának, hogy kapaszkodjon meg jó erősen!!!
Velünk minden rendben eddig, kedden lesz 36. hetes uh, kíváncsi vagyok nagyon mekkora prüntyike. Egyre pingvinesebb vagyok, de már nincs sok hátra, ezzel nyugtatom magam :D
Szia!
Semmi különöset nem tudok írni,pihizgetek,de egyre többet vagyok fejjel fölfele. Unom már a semmit tevést,már csinálok is egy két dolgot...;) Semmit nem érzek...:(
Kedden várlak a hírekkel!
Puszi
Nem baj az, ha semmit nem érzel, szerintem ez független a sikertől. Van aki érez mindenfélét, elbízza magát, és koppan a végén...
Szerintem nyugodtan kelj fel, nekem azt mondták a beültikor, hogy nem kell feküdni egész nap, csináljam ami jól esik, csak módjával.
Hát mi jó sokára szeretkeztünk, mert a beülti után ugye nem lehetett, aztán mikor kiderült, hogy sikerült, akkor a doki azt mondta, hogy az esetleges vetélés elkerülése végett bírjuk ki a 12. hétig. Hát mi a 9-ig bírtuk, szerencsére nem lett baj :)
Mikor kell menned vérvételre?
Majd írj, hogy hogy vagy, én is írok kedden ha hazaértünk :)
Hali!
Mi a helyzet? Gondolom lassan telik az idő, de talán pár nap múlva kiderül minden :) Drukkolok nagyon!!!
A mi pici lányunk becsült súlya 2600g, minden mérete 35-36 hetesnek felel meg, és mivel ma töltöttük be a 36. hetet, így minden teljesen normális. Az uh-n már semmit sem láttam, de mondta is a doki hogy ilyenkor már olyan nagy, hogy nem sokat lehet kivenni belőle. Most már "csak" várunk, hogy ki akarjon jönni...
Szia!
Nagyon gyorsan eltelt az idő... már nemsoká meglátja a kis drágátok a napvilágot. Gondolom már alig várod... Babaszoba hogy áll? Szülésre készültök? Látod még mindig van miért izgulni. :)
Nekem is eltelt az idő ,mehetünk reggel Debrecenbe. Kicsit bánom hogy ma nem teszteltem,akkor már biztosan tudnám ,hogy nem sikerült... Valamiért egy kicsit sem készülök arra mi lenne ha azt mondaná a doki,hogy sikerült. Nincs ilyen érzésem,sőt semmilyen nincs ,mert azt sem jelenteném ki ,hogy azt érzem nem sikerült. Már tiszta érzéketlen lettem...:D Szóval majd jövök...
Puszi
Igen, nagyon gyorsan eltelt az idő :) Hááát, a szobája nagyjából kész van, még van egy pár dolog ami hiányzik, de a legszükségesebbek megvannak. Várjuk már nagyon hogy kibújjon, remélem nem húzzuk ki a 40. hétig, főleg nem tovább...
Remélem jó hírekkel jössz!!! Húúú, jól bírtad hogy nem teszteltél egyet sem, minden elismerésem :) Lehet pont most sikerült, mert nem foglalkoztál vele annyira, nem??? Én nagyon drukkolok, hogy örömhíreket írj ma nekem :)
Pussz!
Sajnos ez sem...:( Hiába nem foglalkoztam vele,mégis nagyon megtört ez most!!! Hamarosan remélem ki rúgom magam. Kárpótlásul,le is foglaltam egy nyaralást...:)
Nagyon szorítok neked,hogy hamarosan,könnyen ,és épen egészségesen túl legyél,legyetek a világrajövetelen!!! Vannak még vizsgálatok addig???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!