Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Én arra jutottam, hogy holnap délben adom be az első szurit, mivel esténként nem mindig lenne egyszerű kivitelezni.
Jobban elolvastam a lapot, amit a doki adott, és az van, hogy ha 6 után jön meg, akkor másnap kell kezdeni a szurkálást.
Ha van kedved megoszthatnánk a tapasztalatainkat egymással, ha már mind a ketten egyszerre indulunk :) Neked is első lombik?
Nekem pont fordítva volt, totál ez járt már a fejemben pár napja, hogy hogy fogom én ezt beadni magamnak, aztán az előbb nekiestem, a fecskendő kibontása után fél perccel már kész is voltam :) Tényleg nem fájt, csak most bepirosodott a környéke, de csak elmúlik.
Pécsre járok, Te? Milyen szuri(ka)t adsz?
Nekem is Gonapeptyl és Gonal F a szurik, meg van még egy csomó gyógyszer is, de Closty nincs.
Gonal-t neked is a 3. napon kell kezdeni? Mikor kell menned UH-ra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!