Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Crinone gélt kell használnom, csak elfelejtettem megkérdezni, hogy már ma is, vagy csak holnaptól??? A betegtájékoztató azt írja, hogy reggel javasolt a használata, a papíromra meg ez van írva, amit a lombikról kaptam:"Sikeres petesejtnyerés esetén a műtét napjától 1x Crinone gélt kell alkalmazni"
Szerinted(tek)?
Húú, akkor megnyugtattál :) Na nem azzal, hogy még mindig fáj neked, sajnálom, de lassan csak jobb lesz, kitartás!
Ezek szerint csak nincs nagyon nagy baj, remélem.
Holnap kell telefonálnom a prüntyikék ügyében, majd írok amint tudok valamit :)
6 prüntyike van egyenlőre :)) Én annyira boldog vagyok :) A férjem eredménye még mindig látóterenként 1, de azt mondták, hogy az a pár darab viszont igen szép példány, ez a 6-on is látszik :)))
Szerdán reggel 9re kell mennem értük.
Te hogy vagy?
Hali csajok!
Bocsi,hogy bele írok de annyira jó volt végig olvasni benneteket!Én csak tegnap kezdtem a gonal f-et és nekem hosszú protokollom van így már két hete megy a suprefact szurizás de most egy kicsit előre izgulhattam veletek ami még rám vár!
Nagyon szorítok mindkettőtöknek és továbbra is követem az eseményeket így addig sem számolom a saját napjaim!:)
Gyöngyi voltam.:)
Gyöngyi üdv köztünk :)
Hidd el minden rendben lesz, drukkolok ezek után már neked is, majd írj, hogy hogyan alakulnak nálad a dolgok :)
3 hete még én sem gondoltam, hogy minden ennyire jól fog alakulni, de várakozáson felül teljesítettem én is, és a prüntyikék is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!