Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Köszi!:)
Be nyomtam mindet!:)Hát nem volt semmi mennyiség de azért sikerült!Mindegy ez már az utolsó!Követem az eseményeket nálatok és nagyon szorítok,hogy sikerüljön!Nem is olvasgatok más lombikos kérdéseket mert csak a pozitív végeredményeket akarom látni magam előtt és ti ketten vagytok a reményem!:)))SIKERÜLNI FOG!!!Szerdán megyek punctiora attól kicsit parázok de a mai uh-n ki derült,hogy remélhetőleg lesz bőven mit le szívni és ha hó végén pozitív lesz a tesztem és a vérvétel akkor bármit ki bírok!Pihenj sokat és mond meg a babáknak,hogy helyezkedjenek el kényelmesen az elkövetkező nyolc hónapra!!!:)
Már csak 1 kell aludnom és kiderül.... Szurkoljatok!!!!
Ki ,hogy van?
Pihizel még?
Szurkoljatok holnap!!!
Jaj nagyon izgulok!
Gyöngyi vagyok.Én nagyon szorítok neked!!!
+++++++++++mindekinek!!!!
:)
Hát eljött ez a nap is, holnap végre megtudod az eredményt, nagyon szorítok neked, hogy +++ hírekkel gyere :)
Pihizek még igen, bár már azért fel-fel kelek időnként, picit pakolászom, de nem sokat, főként fekszem azért :) Nehéz kibírni, de a cél érdekében mindent!
Gyöngyi neked is megy a drukk a tüszőcskéknek, majd írj, hogy hogy ment! Ma kellett beadnod a tüszőrepi szurit?
Én is már háromszor néztem fel!!!Igen tegnap adtam be és holnap leszívás!Várjuk a +++++-ot!!!
Gyöngyi
Köszi,hogy így szorítottatok,de sajna nem sikerült. Nagyon kicsi volt a hcg a véremben azt mondta a doki,hogy az a tüszőrepesztő szuriból maradhatott.
Kicsit(nagyon) rosszul esett akkor és ott,de már meg is beszéltük a dokival,hogy már akár januárban mehet a következő stimu. decemberbe már megyek 3-ik napi vérvételre és már akkor kezdem újra a fogamzásgátlót. Szóval marad egy hónap,amit meg arra szánok,hogy teákkal próbálom a természetes utat ;). Egy szó mint száz,nem adom fel,amilyen fáradtnak gondoltam magam,most olyan erős vagyok.
Nektek nagyon szorítok! Maradok itt nektek szurkolni,ha nem baj:)?
Veletek mizu?
Pihenj csak sokat! Legközelebb én még többet pihenek.
Jaj, nagyon sajnálom! De örülök, hogy a helyzethez képest jól vagy, és előre nézel, nagyon erős vagy :) A következő biztos sikerülni fog!
Köszönöm, hogy drukkolsz nekünk továbbra is, és írok ha van valami :)
Gyöngyi neked megy a drukk a holnapi leszíváshoz, utána pihizz sokat hátha akkor nem fog úgy fájni a hasad, mint nekem. És igyál min. 2,5 litert + sok fehérjét kell enni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!