Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/343 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem bűnöztél.Azért nem mozdulatlanságra vagyunk ítélve. A vélemények nagyon változnak ez ügyben ,hogy mit lehet csinálni és mit nem. Én pihiztem végig,de ez azt jelentette ,hogy nem takarítottam,mostam vagy főztem. Viszont a kutyáimat én is megszeretgettem...:) Sokat gondolkodtam,szerintem nem ilyen dolgokon fog múlni.Viszont a nyugodt itthoni légkör,csak segítheti...:) Nem is tudom már miket érzek és miket nem. Próbálom rendezni,hogy ne meséljek be magamnak semmit,de még is érzek dolgokat.
2011. nov. 4. 16:51
 102/343 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem tervezem még a tesztelést...
2011. nov. 4. 16:57
 103/343 A kérdező kommentje:

Ha jól emlékszem 4 nap múlva kell menned dokihoz? Az már nem olyan sok, és ott legalább tutira kiderül, remélem jó híreket kapsz majd ;)

Én nem fogom kibírni az biztos, nekem beülti után, szóval szerdához 2 hétre kell mennem vérvételre.

2011. nov. 4. 17:12
 104/343 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem akarok tesztelni,mert tudod kellet beadnom Ovitrelle szurit a beültetés után,szóval még Vasárnap adtam be magamnak. Nem akarom magam hitegetni ,vagy ijesztgetni fars eredménnyel. Kedden megyek,majd ott kiderül...:)
2011. nov. 4. 17:32
 105/343 A kérdező kommentje:

Nekem csak leszívás előtt kellett beadnom egyet, este 10-kor, ez szerdán volt, és vasárnap reggel teszteltem, hogy lássam mi a hatása, de már - volt teljesen a 10-es érzékenységű vaterás teszt...

Persze, az a biztos, amit a doki mond :)

2011. nov. 4. 17:56
 106/343 anonim ***** válasza:
100%

Olvasgattam itt az oldalon és volt olyan akinek még a repi után 9 napra pozi volt 10 napra meg már negatív.Szóval még ebben sem vagyunk egyformák. Már tegnap majdnem rávettem magam,de aztán minek csináljak,ha úgy sem hiszem. Van itthon egy corex és annak az érzékenysége 20-as talán,ha jól tudom. Azt írja kimutat már 10 napos terhességet is. Csak honnan számít neki...? Nem vagyok nagy tesztelős....:) Szerinted?

Veled mizu? Bírod a fekvést? Prüntyőkéknek üzenem kapaszkodjanak erősen...;)

2011. nov. 5. 11:24
 107/343 A kérdező kommentje:

Hát ez jó kérdés, hogy honnan számít a 10 nap... Ha 20-ás érzékenységű, akkor én beülti utáni 11. napig várnék vele. Én a 10es érz. teszttel a 8. vagy 9. napon akarok tesztelni, de még ha van is valami akkor sem reménykedem nagyon, hogy kimutatja.

Ma eléggé feszül meg szúrkál a hasam, jól is esik a pihi :) Remélem a babák fészkelik be magukat ;)

Te hogy vagy? Hogy bírod a fekvést? Hajrá babák, remélem + lesz az a teszt!!!

2011. nov. 5. 11:54
 108/343 anonim ***** válasza:
100%

Találtam a tesztekről,ha érdekel: [link]

Na akkor megint csak úgy döntöttem ráérek!

Bírom a pihit ,bár este már szoktam fetrengni nagyon,akkor már sehogy nem jó...:D

Holnap már vasárnap és tényleg nem sokat kell már várnom...:))))

2011. nov. 5. 16:07
 109/343 A kérdező kommentje:

Nagyon drukkolok neked, kitartás keddig :) már nem sok idő, bár nekem elég lassan telnek a napok.

Érzel valamit? Én sajna semmit...

2011. nov. 6. 16:00
 110/343 anonim ***** válasza:
100%

Háááát két napja,elalszom du.,cicik fájnak(nagyon),elég erős folyásom van(a kúptól lenne?),de egyébként más nincs ja,dehogy nem az is két-három napja mindig szédülök d.u.. Nem tudom mire véljem ezeket a dolgokat,menzesz előjele,gyógyszer mellékhatás,vagy a kis Drágáim teszik ezt velem? Amennyire hittem azt,hogy sikerült,most úgy aggódom,mi van ha csal a megérzésem???? Na de már csak kettőt kell aludni és minden kiderül.

Te semmit nem érzel? Az nem jelent bajt...;)

2011. nov. 6. 16:46
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!