Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Köszike nagyon rendesek vagytok! Tényleg erősebbnek érzem magam ,ettől is. Persze hogy lesz babánk miért is ne lenne.? Csak egy kicsit meg kell érte dolgoznunk jobban...
Nektek mondok egy jó hírt,vicces ,de igaz. Akikkel valaha is beszélgettem így fórumokon,mindig be+tak ,szóval nektek is fog sikerülni...:) EZ NEM VICC!
Írjatok mi van,minden nap jövök!!!!
Sziasztok!Mariann és kérdező!:)
Túl vagyok a punctión és le döbbentem mert míg az őrzőben levő három lánynak 6-6 és 4 petét szívtak le addig nekem lett 17!Barátnőm hallott olyat,hogy a túl sok sem jó ezért kicsit parázok de remélem holnap ha telefonálok megint szép nagy számot mondanak a megtermékenyültekre akiket végig vihetünk az ötödik napig és a kiválasztott egyke be is fog ágyazódni!Miért kell a fehérjedús táplálkozás?Hozzá teszem már most meg ettem kb.20 dkg sajtot,van a hűtőben raktáron pár doboz joghurt és rántott halacska lesz a vacsi!Remélem elég egy napra!:)
Egyébként egész jól vagyok.Kicsit érzem a petefészkeim környékét de nem vészes!
Mariann köszönjük,hogy szorítasz nekünk remélem igazad lesz és sikerül és bízom benne,hogy a következő lombikodnál meg találjuk egymást és szoríthatunk érted!
Kedves kérdező remélem jól vagy és bírod a pihenést mert én már most nem tudom,hogyan fogok annyit feküdni mert ma még nekem is kellene de nem tudok!:)
Nagyon örülök, hogy ilyen sok sejted lett, drukkolok hogy minél többen szerelmesek legyenek :)
Azért jó a kevesebb sejt, mert a mennyiség a minőség rovására mehet, de ez törvényszerű. Ezen kívül ennyi sejtnél fennáll a hyperstimulálás veszélye... Ezért is kell a sok fehérje, hogy minél előbb kiürüljenek a hormonok, de ehhez a sok folyadék is kell. És tényleg pihizz! Kívánom, hogy ne járj úgy mint én, de nekem a másnap volt rémálom, a leszívás napján alig fájtam.
Én már nem fekszem annyit, bár így is a nap nagy részét ágyban töltöm, ma már elmegyünk sétálni a kutyával, de csak 15 percet vállalok abból is ;) Lassan telik azt idő, de remélem megéri várni:)
Mariann jól vagy?
Sziasztok!
Igen jól vagyok! :) Már ma dolgoztam,és még jól is esett. Várom a mensit,hogy kezdhessünk az új ciklushoz ;).
Pihizz sokat,és vigyázz az ikrekre :). Hanyadik napon vagy az ET-től?
Gyöngyi eeeez igen 17db petécske. Tudod már mikor lesz a beültetés?
Szurkolok nektek!!!!
Mariann örülök hogy jól vagy, tetszik a hozzáállásod, hajrá kövi ciklus! :)
Gyöngyi remélem jól vagy, és jó híreket kaptál a picikről, szépen megtermékenyültek, osztódnak :)
Picit félve ugyan, de mutatok nektek valamit (a kép nem túl jó, mert csak telóval tudtam csinálni, az meg nem igazán tud közeli képeket csinálni):
Ma van a beülti utáni 8. napom...
Szerintetek csak hülye vagyok, vagy van ott valami?
Hali csajok!!!
Kérdező szerintem ott a csík!!!!:)))Én látom!!!Nagyon szurkolok érted!!!Pihengess sokat és vigyázz a babákra mert tuti,hogy meg vannak!!!:)Én is nagyon boldog vagyok mert telefonáltam és képzeljétek 12 babuci indult osztódásnak!:)Szombat reggel telózok megint,hogy áll a foci csapat:)és mikor kapom vissza!Annyira éreztem azt a 12-őt!!!Nem akartam hülyének tűnni de már szinte együtt mondtam a laboros nénivel!!!:)Attól tartok kicsit,hogy folyton rágódom mert ugye elvileg egy lesz vissza ültetve és én annyira érzem azt a kettőt!!!Félek nehogy az egy kevés legyen!Hétfőig még talán van időm dönteni de nem tudom!!!Egyet szeretnék de félek!!!Most boldog vagyok de mégis félek!
Mariann veled leszünk a következő ciklusban is és végig izguljuk veled!!!:)))
Puszi mindkettőtöknek!:)
Köszi, vigyázok nagyon magunkra, akárhányan is vagyok :)
Neked pedig hatalmas gratula a csapathoz, ügyik vagytok!!! Szombatra biztos szép fejlettek lesznek már :) Ha szombaton "még csak" telefonálnod kell, akkor 4 vagy 5 naposan kapod vissza őket, ugye?
Nálatok nem dönthetsz, hogy hányat kérsz vissza?
Én is tartottam a 2-től, de ritka hogy mindkettő megtapadjon, ha meg 1-et kértem volna vissza, és véletlen nem sikerül, akkor csak rágódtam volna rajta, és hibáztattam volna magam, hogy miért nem 2 lett beültetve. Jelenleg ott tartok, hogy olyan mindegy, hogy 1 vagy 2, csak 0-nál több legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!