Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Sziasztok lányok!
Ildi ez a két teszt teljesen pozitív!!!Így már célegyenesben vagy és szrdán már csak formaság lesz a vérvétel!:)Egyébként oké,hogy én még előtte állok de azért én is irigylem azokat csíkokat és bízom benne,hogy hamarosan már élőben is láthatom a saját tesztemen!
Mariann ki tisztul a méhed és tényleg előfordulhat,hogy spontán teherbeesel mert most jobban fel van készülve a szervezeted és az is sokat segíthet de ha mégsem akkor is tényleg mindjárt itt van január mert ugye jön a rohanós év vége a bulis szilveszter!
Egy javaslat:vegyél trombitákat és mond meg a barátaitoknak,hogy fújják tiszta erőből neked!Ezt azért mondom mert mi tavaly szilveszterkor fújtuk a csajokkal teljes tüdőből(főleg én)két barátnőm terhes is lett,egyik februárban másik áprilisban és ugye én majd most novemberben!!!:)AKAROK!
Szóval úgy tartja a mondás,hogy ha valakinek hangoskodnak szilveszterkor következő évben garantált a babaáldás!Nálunk háromból kétszer már bizonyított!:)))
Na biztos trombitálni fogok.... Hát nagyon szorítok ,hogy így legyen és beváljon a harsona szó neked is! Ma voltál ugye beültetésen?
Gyertek meséljetek... Ki hogy van? Mit érez? stb....
Szia Mariann!
Tényleg próbáljátok ki mert én már hiszek benne!Igen ma voltunk és már ha lehet ezt mondabi ketten vagyunk!:)
Elvileg ki választották nekünk a 14 babánkból a díjnyertes legszebbet akit meg is nézhettünk férjemmel a mikroszkóp alatt!Nagyon jó érzés volt akkor is ha még csak egy sejtecske!:)Mikor közölte a doki,hogy meg vagyunk el is érzékenyültem!:)Majd kaptam róla egy uh képet amit nézegethettem az alatt a fél óra alatt míg feküdtem!Így meg van az első baba fotónk!:)
Haza jöttünk és azóta is fekszem!
Olyan fura és hihetetlen még az egész!
Már anyának kellene éreznem magam vagy ilyenkor még ti sem fogtátok fel?
Ildi remélem te is jól vagy és minden rendben van!Már csak egy nap meg egy kicsi és meg lesz a hivatalos bizonyíték az új családtag(ok)ról!!!
Gyöngyi pihizz is sokat, hogy jól be tudja fèszkelni magàt a picike :) beszélj hozzá, és hidd el sikerülni fog!!! Jó sokan mentek akkor sítáborba nálatok, sok sok kistesó ;)
Nàlam ilyen, mint hogy anyának érzem magam még most sincs. Persze fèltem, állandóan ő jár az eszemben, de az anyai érzés szerintem majd idővel alakul ki. Most még egy pici prüntyi a hasamban, akinek még sok dolga van, izgulok, hogy tényleg itt van-e, jó helyen van-e, lesz-e szívhang, stb... Ez sem egyszerű :) na meg ennyi várakozás után még mindig nem merem beleélni magam.
Ma voltam először dolgozni, hát 2kor haza kellett jöjjöm, mert majdnem elaludtam, így most ébredtem fel. Jól vagyok, csak fáradékony, cicifájós.
Na megint jó hosszú lettem :)
Szia Ildi!
Már nagyon várom,hogy írj!!!Bár tuti sikerült de azért gondolok rád egyfolytában!Lehet miközben írok te már boldogan mész hazafelé!:)Sűrűn fogok fel nézni ide hátha már írtál más szórakozásom most úgy sincs!:)
Jót mosolyogtam most, én is így voltam mèg 2 hete, mindent 30-szőr megnéztem, hogy teljen az idő :) Ma csak du. tudok menni vv-re, úgyhogy sajna csak holnap lesz eredmény :( alig aludtam az éjjel, mi lesz most???
Te hogy vagy? Megy még a fekvès? Kitartás, megéri!!!
Én is jöttem mihelyt tudtam kíváncsiskodni,bár én is biztosra veszem Ildi a sikered! Tünetek?
Gyöngyi vigyázz magadra,teázgass ha már sikerült megfázni. Én is megfáztam közben,én arra gondoltam hogy biztos megviselte az immunrendszerem ez a sok "szer"....
Én még hőmérőzök is ,pedig nem akartam,de még is elkezdtem....
Nagyon aranyosak vagytok, hogy együtt izgultok velem! A vérem már leadva, holnap délben eredmény... Jaaaj már fogy a türelmem, nagyon félek nehogy azt mondják hogy nincs is semmi.
Gyöngyi a szurik alatt nálam is vagy kétszer volt gyenge megfázás, tuti a sok gyógyszer hat az immunrsz-re és gyengíti. Mariann jól mondta, tea, meleg takaró alatt pihi és minden rendben lesz!
Mariann én még a lombik alatt is hőmérőztem, bár előtte hónapokat kihagytam, de kíváncsi voltam ilyenkor milyen a görbém ;) remélem be tudod majd lőni az ovu napját, és sikerül a baba, de jó is lenne!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!