Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/343 A kérdező kommentje:

Végre megvan a várva várt eredmény: HCG 714,8 :)

A csajszi szerint ez nagyon szép eredmény, szerdán UH! Már alig várom, hogy tudjam jó helyen van :)

A görbe:

[link]

Nem tudom, ismered-e ezt, de ha valamit nem értesz, akkor kérdezz nyugodtan :)

Ti hogy vagytok?

2011. nov. 17. 15:11
 152/343 anonim ***** válasza:
100%

GRATULÁLOK!!!!

Nagyon szép eredmény!Istenem lennék már egy héttel öregebb és olyan boldog mint te most!!!Ne aggódj jó helyen van és biztosan nagyon élvezi az ágyikóját(vagy élvezik!!!)

Én jól vagyok!Remélhetőleg kifelé megyek a megfázásból!Semmit nem érzek és kicsit aggódom is emiatt!Tudom nem is kell éreznem semmit de megőrjít a bizonytalanság és a várakozás!Igyekszem pozitívan gondolkodni de néha nagyon nehéz!Túl sok időm van gondolkodni és ez nem jó de egyszerűen nem tudom más irányba terelni a gondolataimat!Benned is meg fordult,hogy lehet nem sikerült?Te,hogy küzdötted le?Neked gyorsabban telt az idő vagy neked is ennyire nehéz volt?

Teljenek már a napok!!!!!:)))

2011. nov. 17. 15:25
 153/343 anonim ***** válasza:
100%

Júúúj de jóóóó!!! Szép eredmény. Gratulálok Ildi!!!! Nyugi innen már minden rendben lesz! Van már tüneted valami? Köszi a görbét,nem itt vezetem,de kb mindent értettem. Mi a tapasztalatod ,változtatott a hormon(ok) a görbéden,az átlaghoz képest? Mert ez így,olyan mint a "nagykönyvben".

Örülök nektek nagyon!!!!

Gyöngyi mondhatnám ,hogy ne tépelődj sokat,de én is ezt tettem,bár szerintem normál keretek között,de azért sokat töprengtem.

Nekem még minden nap azóta is van egy kis pecsét,ez nem volt rám jellemző,de gondolom meg lettek bolygatva a hormonjaim.....

2011. nov. 17. 15:54
 154/343 A kérdező kommentje:

Köszi csajok, remélem Ti is minél előbb átélitek ezt, én nagyon drukkolok nektek!!!

Nekem is lassan teltek a napok, de kinek nem ilyen helyzetben??? Az agyalást nem lehet kivédeni, amennyi idő van rá, nekem is sokat járt a fejemben, hogy mi lehet. Nem sokszor jutott eszembe, hogy nem sikerül, de akkor is gyorsan arra gondoltam, hogy velem vannak, és nem engedem el őket :) De meglepően pozitív voltam végig, bár ez nagyjából tudatos is volt. Hittem a prüntyikben, hogy már mindennek jól kell mennie...

Tüneteket ne keress, azok nem igazán jelentenek még semmit szerintem. Bár nekem a 3. Napon eléggé szurkált a hasam, szerintem akkor fészkelték be magukat, de volt aki semmit nem érzett végig és neki is sikerült :)

Ügyi a picid, befekszik majd az ágyikójába biztosan!

A görbéim hasonlóak szoktak lenni, kivéve h ovu után előbb kb. 36,7re megy fel, ott van 6-7 napig, aztán 36.9-37.0 szokott lenni.

Tünetek az egyre erősödő cicifájás - alig bírom elviselni, nagyon idegesít -, az álmosság, fáradtság. Napközben is muszáj aludnom ;)

Mariann tuti a hormonok miatt van a pecsételés, szerintem ilyenkor kövi ciklusra is marad még rendes adag a szervezetben, de csak helyre jössz, és baba lesz belöle!!!

2011. nov. 17. 16:23
 155/343 anonim ***** válasza:
100%

Hali lányok!

Remélem mindenki jól van!Képzeljétek tegnap este meg beszéltük férjemmel,hogy adunk fel ma lottót és akkor kezdtem gondolkodni a számokon és rá jöttem,hogy a mi szerencseszámunk a 14!Ugyanis:tavaly aug.14.-én volt az esküvőnk,14 petécske termékenyült meg,nov.14.-én volt a beültink és Férjem Bálint azaz febr.14.-én a szerelmesek napján van a névnapja!Arra a következtetésre jutottam,hogy biztosan sikerül a babuci mert nem lehet véletlen a 14!!!Annyira várom már a pénteket!Ma kicsit szédölgős vagyok persze biztosan nem a baba miatt de nem élvezem ezt a mai napot!

Jó hétvégét nektek!!!:)))

2011. nov. 19. 14:41
 156/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nálunk minden rendben,szerelmes hétvégét tartunk a párommal. Most is randizós estét tartunk,mozi,vacsi, egy kis terelés a program után...:).

Hajrá a 14-eseknek,viszont akkor illő lenne nézegetni egy 14-re eső névnapot...:)))) NEM?????

Ildi jól vagy? Mizu? Kinek mondtad el a hírt már?

Puszi

2011. nov. 19. 16:53
 157/343 A kérdező kommentje:

Gyöngyi ez a sok 14 nem lehet véletlen, tuti sikerülni fog!!! Megy még a fekvés?

Mariann nagyon jó, hogy túl tudtatok lépni, kell is az összebújós hétvége, biztos ez is segít, hogy mielőbb babátok legyen! Én is nagyon szeretem az ilyen napokat :) <3

Én alapvetően nagyon jól vagyok, de ma ha eszek nem sokon múlik, hogy róka koma meglátogasson, de muszáj enni, csak nehéz. Most is 4-5 falat tejberizs, és már éreztem hogy abba kell hagyni, mert baj lesz... Remélem ez csak ma van így...

A cicifájásom is elég durva, na meg az álmosság ;)

De minden rossz ellenére jó ez, nagyon jóóó!!! Drukkolok, hogy ti is minél előbb érezzétek ezt :)

2011. nov. 19. 17:26
 158/343 anonim ***** válasza:
100%

Hello lányok!

Hát a fekvés inkább csak lustizás sokszor a nap folyamán de azért vigyázok magamra és nem erőlködöm!Nektek is kellett progi pótlásnak utro golyó és crinon gél?Ki folyott?Nekem már pár napja egyfolytában folyik néha annyi mintha be pisiltem volna!Normális ez így?

Mariann kell is a romantikázás így ki használhatjátok,hogy még kettesben vagytok!:)

Ildi remélem a rossz közérzet ma már alább hagyott és jól érzed magad!Hát irigyellek de azért ilyen korán jönnek ezek a rosszullétek szegényke ez annyira nem hiányzik!

2011. nov. 20. 16:59
 159/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Gyöngyi nekem is így volt,de én a vizes folyásnak tudtam be,azaz együtt a gél-el erősebb volt. Neked nem szokott ilyen folyásod?

Ildi remélem a rosszullét csak átmeneti volt? Most hogy vagy?

2011. nov. 20. 18:29
 160/343 A kérdező kommentje:

Ma már jobban vagyok, köszi a kérdést :) Meg tegnap sem volt annyira rossz, mint tegnapelőtt, nem tudom akkor mi volt velem.

Már alig várom a szerdát, legszívesebben már most futnék uhura :)

Gyöngyi vigyázz továbbra is a hirtelen mozdulatokkal, mindent szép lassan :) Hanyadik napon is vagy?

Nekem csak Crinone-t kell használnom semmi mást, de ez nekem nem csinált folyást, száraz voltam végig a beülti után, kivéve reggel, akkor egy ici-pici nedvesség mindig volt a gél hatására, de alig valami.

2011. nov. 21. 14:43
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!