Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Hali lányok!
El tűnt mindenki!!!:)Mi van veletek?Én ma vagyok a 13.-ik napon és úgy tűnik már helyre állt a szervezetem mert ma már jön a tojcsi így elvileg peteérésem is volt(van)pedig azt hittem még nem lesz mert a normál 4-5 napos mensi helyett már 1és 1/2 hete még mindíg folyott ilyen barnás v.mi de gondolom az az utrotól lehetett!Mariann neked is hosszabb volt most mint a megszokott?Képzeld már most néztem a szilveszteri trombitákat,hogy mindenképpen legyen de még nem árulnak!:)A meló ügynél annyi,hogy jan.1.-től mindenképpen változik a munkarendem de amíg nem lesz fagyi baba mindenképpen meg oldom a bejárást és bízom benne,hogy már nem kell sokáig!
Ildi jól vagytok?Prüntyi növekszik szépen?Remélem már ki gyógyultál a megfázásból és a rosszullétek sem gyötörnek!
Írjatok ha lesz időtök mi van veletek!!!
Puszi!:)
Sziasztok!
Gyöngyi jó,hogy írtad a trombitát,én is figyelem most már... Igen, az én mensim is hosszabb volt,azaz pecsételgettem. Úgy néz ki nekem is megvolt a peteérésem a görbém szerint,így úgy gondolom jövőhétre "nem várom".
Ildi mizu? Remélem azért nem feledkezel meg rólunk. Beszámolót kérünk!!! :)
Puszi
Sziasztok!
Dehogy felejtelek el benneteket, drukkolok nagyon mindkettőtöknek!
Köszönöm, már nem vagyok beteg, rosszullétek sincsenek igazán szerencsére, csak az álmosság. Reggel 6.40kor kelek, munka 8-12-ig, aztán jövök haza, délután fél2-2 felé már alig álok a lábamon, muszáj aludnom, ez legalább 1, de inkább 2 óra szokott lenni, aztán aránylag megint jól vagyok, és este 9 felé már megint kidőlök. Ezt a részét nehezen viselem, mert itthon alig haladok a dolgokkal így, de mindegy, ha prüntyi altat, akkor ez van :)
Szerdán megyünk UH-ra, majd írok ha hazaérek!
Gyöngyi szerintem is úgy van, ahogy Mariann írta, a sok hormon az oka, ez biztos. Ha nem változik a helyzet még egy pár napig, akkor viszont hívd fel a dokidat, ő biztos tudni fogja, hogy mi a teendő.
Vegyétek is a trombitákat, ezen ne múljon a siker :)
Sziasztok!
Ildi várjuk a fejleményeket...:)
Gyöngyi mizu? Barnázol még?
Velem semmi extra,mint ahogy tojcsis nyákom nem volt peteérés előtt,úgy most vizes folyásom sincs a menzesz előtt. Azért nálam is vannak még különbségek,a normál ciklusomhoz képest.
Puszi
Sziasztok!
Megvolt a mai uh: 11 mm-es az ülőmagassága prüntyinek, és láttuk ahogy pötyög a szívecskéje ♥
Most a kispapa is bejöhetett, teljesen odavan a meghatódottságtól :)
Jaaaj lányok, nektek is ezt az érzést kívánom mihamarabb, csodás!
Mariann tuti a hormonok mellékhatása ez, hogy mások a "jelzések" az egész ciklusban. Megmutatod a görbéd? :)
Gyöngyi hogy vagy? Minden rendben?
Pussz!
Jaj ez csodás Ildi! Én is teljesen meghatódtam... Biztosan nekünk is lesz ilyen, miért is ne lenne...? ;) Hamarosan követünk! Nagyon vigyázz prüntyire,és ad át neki a pocaksimit,amit küldök!
Itt a görbém:
Gyöngyi?????
Puszi Csajok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!