Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Igen a gonalt szúrom,és a menopurt,bár most színre lépet egy újfajta amit a múltkor nem kaptam! Összességében elég sok hormont fecskendezek magamba,de nem zavar a cél a fontos.
Pénteken punkció...
Most sem jeleskedem tüszőkből,4db van,a doki szerint ebből 2 lesz jó a punkcióig! Én remélem mind a 4 megfelelő lesz.
Remélem veletek minden rendben!!!
Puszi
Jaj, nagyon örülök, hogy 4 tüszőcskéd van, drukkolok hogy mind jó legyen! :)
Nálam is úgy volt, hogy a doki azt mondta, hogy a 10-ből 7 lesz jó a punkcióig, és 9 jó lett, szóval neked is minden esélyed megvan!
Még mindig nem fáj a hasad? Ha nem, akkor most tényleg nagyon más nálad a helyzet, mint előzőleg, úgyhogy biztos sikerül!!!
Kitartás, veled vagyunk, a legkisebbel együtt izgulunk érted :)
Pussz!
Hát megjöttem.
Megint két petécske lett és remélem már nagyon szerelmeskednek :). Reggel fognak felhívni a Kaáliból a biológusok,hogy mi újság ,mi is lett szerelem eredménye. Már van egy kis kíváncsiság ,de még mindig sokkal nyugodtabb vagyok,ennek azért örülök. Előbb-utóbb úgy is utolérünk...:) Ildi.
Ha hívnak a biológusok jövök!!!
Veletek mizu? Írjatok!
Puszi
Nem jók a hírek...:(
Az egyik sejtem éretlen volt,így csak a másikat szúrták meg,de az mára nem mutat egyértelmű jelet a megtermékenyülésre. Ma megszúrták az "éretlent" is hátha abból lesz valami. Én már magamban lemondtam a dologról...:(
Viszont remélem így mihamarabb kezdhetjük a következőt!!!!
Holnap fognak újra hívni.
Puszi
Óóó, sajnálom, de azért még ne add fel, bízni kell a kis éretlenben is, lehet ő lesz a befutó!
Mikor tudod meg, hogy mi a helyzet?
Kitartás, én még mindig reménykedem helyetted is, majd írj, ha tudsz valamit!
Pussz!
Sziasztok!
Semmi változás, az "éretlen sejt" nem termékenyült meg,a másik pedig nem kezdett el osztódni ,még most sem...:( Bár én ezt sejtettem. Nem is tudom,hogy kimondjam-e de talán jobb ha most derül ki ha nem életre valók,és nem megy el vele egy program lehetősége. Mert úgy tudom,olyankor nem számít egy programnak,ha nem jutunk el a beültetésig. Ti nem hallottatok erről valamit? Jól tudom? Nyilván ez is hamarosan kiderül. Holnap nekem kell őket hívnom,hogy mi van a sejtecskével. Nagyon kíváncsi vagyok,hogy most mi lesz? Hogyan tovább?
Ildi a kis pocaklakód hogy viselkedik? Jól vagytok?
Hát Mariann nagyon sajnálom!Tény,hogy jobb még most de akkor sem jó ez így!!!Valamiért nem reagálsz eléggé az inekciókra és ki kell derítsék,hogy miért!!!Én nem értek hozzá,hogy így is bele számít-e az öt alkalomba de kérdezd meg a kaáliban mert elvileg a leszívás már számít sőt ha azt veszem,hogy egy program tb nélkül 400.000ft a fagyasztott et 50.000ft így valószínű a 350.000ft a vizsgálatokból,leszívásból és a biológusi munkálatokból áll így önköltségesen sok lenne az eddigi beavatkozások ára!
Írj holnap is mit mondtak és ne csüggedj mostmár meg kell találniuk azt a megoldást amivel tudsz jó sok petécskét érlelni!Ja és még valami!Nem ritka,hogy a lusta petécske a befutó aki először nem akar osztódni!
ÍRJ!!!SZORÍTOK!!!
Gyöngyi
Sziasztok!
Képzeljétek mára elkezdett osztódni a sejtecske,viszont nem annyira szabályos ,így még holnap megint kell telefonálnom :S Most már rákerülhetne az i-re a pont,legyen az bár hogy is,mert ez a több napi kétség fárasztó!!!!
Gyöngyi örülök,hogy itt vagy!!! Azért nem reagálok túl jól a szerekre,mert magas az fsh-m, a nagyon nehezen stimulálhatók közzé tartozom...:( Veled mizu?
Puszi
Na ugye, hogy célba ért a drukkolásunk, és csak megindult a picike a fejlődés útján :) Csak így tovább, és holnapra még jobb híreket várunk!
Amúgy ha jól tudom, akkor a beülti nélkül záródó programok is beszámítanak az 5 alkalomba, de ez nem 100%. És ilyen nálatok úgysem lesz ;)
Mi jól vagyunk, a hasam kezd nőni, bár talán még csak mi vesszük észre a férjemmel, de szerintem ez már csak hét/hetek kérdése, hogy akikkel többet talizok észrevegyék. A 12. hét közepe óta rohamosan nő, mi lesz itt még később? A súlyom szerencsére tartom, még mindig annyi vagyok, mint beültikor, remélem így is marad még egy kicsit:)
Gyöngyi, ha jól emlékszem te mostanában mész vérvételre, vagy UH-ra? Majd írj, hogy hogy alakulnak a dolgok, kíváncsiak vagyunk ám rád is!
Pusza, és továbbra is drukkolunk mindkettőtöknek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!