Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/343 anonim ***** válasza:
100%

Igen a gonalt szúrom,és a menopurt,bár most színre lépet egy újfajta amit a múltkor nem kaptam! Összességében elég sok hormont fecskendezek magamba,de nem zavar a cél a fontos.

Pénteken punkció...

Most sem jeleskedem tüszőkből,4db van,a doki szerint ebből 2 lesz jó a punkcióig! Én remélem mind a 4 megfelelő lesz.

Remélem veletek minden rendben!!!

Puszi

2012. jan. 17. 22:30
 222/343 A kérdező kommentje:

Jaj, nagyon örülök, hogy 4 tüszőcskéd van, drukkolok hogy mind jó legyen! :)

Nálam is úgy volt, hogy a doki azt mondta, hogy a 10-ből 7 lesz jó a punkcióig, és 9 jó lett, szóval neked is minden esélyed megvan!

Még mindig nem fáj a hasad? Ha nem, akkor most tényleg nagyon más nálad a helyzet, mint előzőleg, úgyhogy biztos sikerül!!!

Kitartás, veled vagyunk, a legkisebbel együtt izgulunk érted :)

Pussz!

2012. jan. 18. 10:17
 223/343 A kérdező kommentje:
Majd ha jól érzed magad Mariann írj, nagyon várjuk a fejleményeket :) Hajrá tüszőcskék, legyetek nagyon szerelmesek mindannyian :D
2012. jan. 20. 11:41
 224/343 anonim ***** válasza:
100%

Hát megjöttem.

Megint két petécske lett és remélem már nagyon szerelmeskednek :). Reggel fognak felhívni a Kaáliból a biológusok,hogy mi újság ,mi is lett szerelem eredménye. Már van egy kis kíváncsiság ,de még mindig sokkal nyugodtabb vagyok,ennek azért örülök. Előbb-utóbb úgy is utolérünk...:) Ildi.

Ha hívnak a biológusok jövök!!!

Veletek mizu? Írjatok!

Puszi

2012. jan. 20. 15:52
 225/343 anonim ***** válasza:
100%

Nem jók a hírek...:(

Az egyik sejtem éretlen volt,így csak a másikat szúrták meg,de az mára nem mutat egyértelmű jelet a megtermékenyülésre. Ma megszúrták az "éretlent" is hátha abból lesz valami. Én már magamban lemondtam a dologról...:(

Viszont remélem így mihamarabb kezdhetjük a következőt!!!!

Holnap fognak újra hívni.

Puszi

2012. jan. 21. 16:44
 226/343 A kérdező kommentje:

Óóó, sajnálom, de azért még ne add fel, bízni kell a kis éretlenben is, lehet ő lesz a befutó!

Mikor tudod meg, hogy mi a helyzet?

Kitartás, én még mindig reménykedem helyetted is, majd írj, ha tudsz valamit!

Pussz!

2012. jan. 21. 23:12
 227/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Semmi változás, az "éretlen sejt" nem termékenyült meg,a másik pedig nem kezdett el osztódni ,még most sem...:( Bár én ezt sejtettem. Nem is tudom,hogy kimondjam-e de talán jobb ha most derül ki ha nem életre valók,és nem megy el vele egy program lehetősége. Mert úgy tudom,olyankor nem számít egy programnak,ha nem jutunk el a beültetésig. Ti nem hallottatok erről valamit? Jól tudom? Nyilván ez is hamarosan kiderül. Holnap nekem kell őket hívnom,hogy mi van a sejtecskével. Nagyon kíváncsi vagyok,hogy most mi lesz? Hogyan tovább?

Ildi a kis pocaklakód hogy viselkedik? Jól vagytok?

2012. jan. 22. 19:35
 228/343 anonim ***** válasza:
100%

Hát Mariann nagyon sajnálom!Tény,hogy jobb még most de akkor sem jó ez így!!!Valamiért nem reagálsz eléggé az inekciókra és ki kell derítsék,hogy miért!!!Én nem értek hozzá,hogy így is bele számít-e az öt alkalomba de kérdezd meg a kaáliban mert elvileg a leszívás már számít sőt ha azt veszem,hogy egy program tb nélkül 400.000ft a fagyasztott et 50.000ft így valószínű a 350.000ft a vizsgálatokból,leszívásból és a biológusi munkálatokból áll így önköltségesen sok lenne az eddigi beavatkozások ára!

Írj holnap is mit mondtak és ne csüggedj mostmár meg kell találniuk azt a megoldást amivel tudsz jó sok petécskét érlelni!Ja és még valami!Nem ritka,hogy a lusta petécske a befutó aki először nem akar osztódni!

ÍRJ!!!SZORÍTOK!!!

Gyöngyi

2012. jan. 22. 20:56
 229/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Képzeljétek mára elkezdett osztódni a sejtecske,viszont nem annyira szabályos ,így még holnap megint kell telefonálnom :S Most már rákerülhetne az i-re a pont,legyen az bár hogy is,mert ez a több napi kétség fárasztó!!!!

Gyöngyi örülök,hogy itt vagy!!! Azért nem reagálok túl jól a szerekre,mert magas az fsh-m, a nagyon nehezen stimulálhatók közzé tartozom...:( Veled mizu?

Puszi

2012. jan. 23. 09:40
 230/343 A kérdező kommentje:

Na ugye, hogy célba ért a drukkolásunk, és csak megindult a picike a fejlődés útján :) Csak így tovább, és holnapra még jobb híreket várunk!

Amúgy ha jól tudom, akkor a beülti nélkül záródó programok is beszámítanak az 5 alkalomba, de ez nem 100%. És ilyen nálatok úgysem lesz ;)

Mi jól vagyunk, a hasam kezd nőni, bár talán még csak mi vesszük észre a férjemmel, de szerintem ez már csak hét/hetek kérdése, hogy akikkel többet talizok észrevegyék. A 12. hét közepe óta rohamosan nő, mi lesz itt még később? A súlyom szerencsére tartom, még mindig annyi vagyok, mint beültikor, remélem így is marad még egy kicsit:)

Gyöngyi, ha jól emlékszem te mostanában mész vérvételre, vagy UH-ra? Majd írj, hogy hogy alakulnak a dolgok, kíváncsiak vagyunk ám rád is!

Pusza, és továbbra is drukkolunk mindkettőtöknek!!!

2012. jan. 23. 14:12
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!