Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Mai tesztem már egyértelműbb de még nem fotogén:) hiába próbáltam!Nehéz meg mondani hányadik napnak vegyem mert alapban ma van egy hete,hogy vissza kaptuk őket de fagyasztottnál ovu után nem 5 hanem 7 nappal ültették vissza ez nem tudom mennyiben számít!Most megy tovább a para,hogy biztosan jó mélyen és jó helyen van(nak)-e!Hát igen soha nem lesz vége de legalább lesz kiért aggódni!!!:)
Írjatok csajok veletek mi a fejlemény!
Húúú Gyöngy i ez nagyon jóóóó....!!!!
Én most rohantam haza a munkából,fürdök és rohanok a dokihoz,aztán jövök,csak nem bírtam ki hogy ne lessek fel hozzátok!!!!
Remélem Ildi is tök jó hírekkel jön!!!!
Puszika!!!
Gyöngyi nagy-nagy gratula, örülök nagyon, hogy szépen alakul a 2. csík :) Szerintem itt az számít, hogy ez a beülti utáni 7. nap, a terhességi heteket meg úgyis a mensi első napjától fogják számolni.
Nálunk nem is tudom milyenek a hírek... Egyrészt minden rendben prüntyivel, másrészt van egy (remélem nem létező) hiba: a gyomra teljesen üres volt, pedig magzatvíznek kellett volna lenni benne, hogy kizárjuk a nyelőcső rendellenességet :( Oké, keveset ittam ma, a doki mondta, hogy lehet csak ettől van, de azért nem vagyok nyugodt. Csütörtökön reggel kell mennem megint uh-ra, sokat kell innom, és meglátjuk akkor mi lesz. Remélem inni fog.
Ezen kívül mindene tökéletes, ma vagyunk eredetileg 18hét+4 naposak, és a méretei 19hét+1-2 napnak felelnek meg.
Össze-vissza ficánkolt végig, ezért nem lehetett rendesen látni a lába közét, azt mondta a doki, hogy nem 100%, de talán lány.
Hát nagyon remélem, hogy nincs semmi baja, csak pont kipisilte magát, vagy mittomén, félek...
Mariann neked remélem jobb híreid vannak, várunk téged!
Megjöttem!
Ildi hát most ez a hír nekem is rosszul esett...:( és megint bebizonyosodott,hogy ennek már tényleg soha többé nem lesz vége... Aggódnunk kell míg csak élünk értük!!! Biztosan csak utánozott téged :) (Már te vagy a példaképe),úgy hogy tessék sokat inni!!!! Nem lehet semmi gondja,az kizárt!!! Nyugi!!!
Ildi holnap is tesztelsz? Ha fotózható azonnal kérjük a képet! Vérvételre mikor is mész? Jaj olyan boldog vagyok. Már csak én következem...:)
Nálam minden rendben...:) 15mm az endometrium-om, és látszott hogy a jobb oldali petefészken meg volt a tüszőrepi tehát minden rendben. Már csak a vérvételnek kell megfelelőnek lennie a mensikor és kezdhetünk!!! Az mondta a dokim,hogy a tavasz nagyon jó hatással van az ilyen beavatkozásokra!!!! Késznek érzem magam a kezdéshez... Teljes a lendület,a bizalom,a hitt!!! Jól érzem magam és ebben ti is sokat segítetek,a sok jó hírrel.
Szép estét nektek!!!
Nem Ildi hanem Gyöngyi tesztelsz-e :D
össze keverlek benneteket :D
Nyugalom Ildi nem lesz semmi gond prüntyivel!Ha baja lenne nem ficánkolna olyan vígan!!!:)Lehet tényleg csak azért nem ivott annyit mert nem adtál neki ingert azzal,hogy te iszol!:)Tessék sokat inni és nem lesz semmi baj!!!Következő uh-n meglásd minden rendben lesz és akkor talán végre azt is meg mutatja mi van a lába közt!:)NYUGALOM MINDEN RENDBEN LESZ!!!!
Mariann ezek nagyon jó hírek!15-os endo az szép!!!Nekem csak 11-es volt beültikor aggasztott is!Ha a ciklusod ijen szépen rendben van akkor jónak kell lenni a vérvétel eredménynek is és egy hónap múlva meg lesz a harmadik örömhírünk is!Legalábbis remélem a harmadik az enyémmel mert én kicsit aggódom mivel a hasam sokszor fájdogál ami lehet attól van,hogy normál esetben mostanában jönne meg(szedem rendesen a magne B6-ot beülti óta)és a tesztemen sem volt az a kiugró csík amire számítottam!FÉLEK!
Csináltam képet de a telóm sem valami jó és mint írtam a csík sem az igazi még mindíg!
No mindegy bízok tovább aztán majd alakul!:)
Írjatok!!!
sziasztok!
Ma hívtam a dokimat és megbeszéltük,hogy minden rendben és valószínű kezdünk nemsoká...:) Nem kellet a Kaálba menni uh-ra ,megengedték hogy itt mennyek. szóval haladun előre!!!
Képzeljétek voltam asztrológusnál ,csinált nekem teljes elemzést. Nagyon tetszett... A gyerek ügyet is bele foglalta...:) Ti hisztek az ilyesmiben?
Gyöngyi! Ne aggódj,az nem tesz jót!!! És a teszt is erősödni fog,még nem jelent ez semmit. Én egyébként látom,hogy ott van a második csík. Olyan jó...:) holnap várjuk az új képet!!!!! Higgy benne ,és sokkal egyértelműbb lesz!!!! Szurkolok!
Ildi mizu? Te,Ti hogy vagytok? Gondolom alig várod az új uh-t.
Puszi nektek!!!
Most értem haza UH-ról, és tele volt a pocakja :) Reggel megittam 1,5 liter vizet, szóval most nem tikkadoztunk :)
Annyira örültünk, hogy el is felejtettük megkérdezni, hogy nem látszik-e jobban, hogy lány-e, de mindegy, majd következőre.
Tegnap mondta az egyik ismerősöm, hogy minden UH-on azt mondták nekik, hogy lány lesz, és most a 29. héten elmentek 4D-re, ahol meg egyértelműen látták, hogy kisfiú. Na ebből arra jutottam, hogy csak akkor hiszem el, ha látom :)
Gyöngyi ne aggódj, erősödni fog az a csík :) Nálam is így volt, hogy a mensi idején fájdogált a hasam, én is magneB6-ot szedtem akkor, bár nekem nem kellett folyamatosan, csak ha fájt a pocim. Aztán a 2. mensi idejében, tehát 8 hetesen is ugyanez volt, akkor is picit görcsölgettem, a magneB6 segített akkor is.
Mindjárt keresek képet az én tesztjeimről, majd meglátod, hogy azok sem voltak túl erősek, még a beülti utáni 14. napon sem, pedig akkor már 714 volt a HCG.
10-es tesztek: [link]
25-ös tesztek: [link]
14. napi Gabriel és 10-es teszt: [link]
Mariann, ez nagyon jó hír!!! Tehát akkor a kövi mensinél már valószínű a kezdés? Drukkolunk!!!
Én még sosem voltam asztrológusnál, de egy picit hiszek benne. Azt nem mondom, hogy nagyon, de lehet benne valami. Gondolom ez is olyan, hogy rendesen érteni kell hozzá, hogy "jól" menjen, különben semmit sem ér.
Pussz!
Csajok én fel adtam!Korai volt az öröm!Mai tesztem már totál nega és a cici fájásom is múlóban!Már csak azt szeretném tudni,hogy el indult valami vagy csak az inekció szívatott meg a tesztel és a cici fájással meg az összes többi reménysugárral ami még volt!Következő lépés,hogy munkát keresek mert így muszály lesz és végére járunk annak miért nem sikerül!Ismerősömék voltak egy speckó vérvételen ahol a vért nézték mindenre ami okozhatja a sikertelenséget és miután ki derült mi baj és kezelték(négy lombik után)természetes úton esett teherbe!Szóval én mostanában nem megyek megint de nézni fogom veletek mi van!Szorítok mindkettőtöknek,hogy minden rendben legyen és azért én is írok!:)
Mariann mindent bele és sikerülni fog mert sikerülnie kell!Neked már mindenképp!!!:)Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!