Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Sziasztok!
Meg lett mindkét petesejt...:) Nagyon izgultam ,hogy így legyen. Most meg szorítok nekik,hogy sikerüljön a szerelem. Pénteken valószínű transzfer...:) Én mondtam a dokinak,hogy jövök értük bárhogy is lesz...:D Holnap telefonálok mizu a sejtecskékkel,este jövök és meg is írom nektek is. Küldjétek a szerelmes energiát...:D
Puszi
Sziasztok!
A mai napom sem volt túl stresszmentes... Hívtam 9-kor a Kaálit azt mondták 10-kor hívjam őket mert most nem tudok a biológusokkal beszélni,de ők(ügyfélpultnál) úgy látják szombatra vagyok beírva... Na akkor nem tudtam hogy indulunk,vagy nem volt még egy órám tépelődni... 10-kor mikor hívtam őket mondták holnap 8.30-ra menjek,megkérdeztem hogy maradt egy vagy esetleg lett kettő,de nem tudta rá a választ,mert még nem nézték meg ma... Nahát ettől sem lettem nyugodtabb gondolhatjátok. Aztán 11.30-kor csörög a telefonom ,látom a Kaáliból hívnak,majdnem idegbajt kaptam,gondoltam lefújják az egészet mert megint nem sikerült osztódniuk...:(,de nem azért hívtak...:),hanem hogy tudom-e hogy holnap kell menjek??? Nem beszéltek össze,hogy én már hívtam őket. Volt szerintem ott ma egy kis káosz :S. Nem is tudtam meg hogy hányan vannak,de én úgy érzem kettőért megyek...:))) Szurkoljatok nagyon!!!!
Remélem veletek minden rendben!
Ildi mikor lesz uh?
Gyöngyi nagyon eltűntél! Remélem minden rendben van,csak pihenteted a gondolatokat a gyerekügyben ezért nem jössz....
Na akkor elég izgalmas délelőttöd volt, de az a lényeg, hogy legalább 1 picúrka fog várni téged holnap :) Sok sikert, addig is készítsd elő a pihe-puha ágyikójukat!
Hát a 18. héten volt UH, de sajna képet nem kaptunk, és fényképezni sem tudtunk, mert annyira mozgott, hogy nem lehetett volna látni rajta semmit. Kövi hivatalos UH nem tudom pontosan mikor lesz, de a 24. hét körül szeretnénk elmenni 4D UH-ra, és ott már hátha megmutatná azt is, hogy lány v. fiú. Na ha oda eljutunk, akkor megint lesz video és kép is :)
Gyöngyi gondolom regenerálódik, és nem akar ezzel a témával foglalkozni, azért nem ír. De biztos visszatér, ha már jól lesz, legalábbis én is várom.
Neked pedig tényleg mindent bele holnap, és utána nyugis, pihizős napokat tessék beiktatni :)
Megjártuk! Egy baba várt,de azt mondták Ő nagyon szép :D Pihizek ezerrel... Már félig kiolvastam egy szerelmes regényt. Egész máshogy állok a dolgokhoz. Sokkal nyugodtabb vagyok...:)
Én is kíváncsi vagyok a picurka nemére már Ildi...:D,de majd csak kiderül már!
Puszi
Nem baj az ha egyedül van, legalább tuti jó helye lesz, nem kell rivalizálnia :) Az jó, ha nyugis vagy, úgy is kell, már biztos a jó puha, meleg ágyikóját kerülgeti a picúrka, nemsokára be is fekszik oda 8 hónapra :))
Jó pihizést, és ha van kedved írj, hogy hogy vagy, mit érzel :)
Sziasztok!
Nagyon kitartóan fekszem,már kezdem unni. Talán ma kicsit többször kikeltem az ágyból mint eddig,de csinálni semmit nem csináltam. Nagyon vigyázok a picurkára. Remélem jól érzi magát bent...;) Már 3db könyvön vagyok túl! Nem gondolok sokat a programra viszont ha gondolok,csak pozitívan teszem. Remélem ez így is marad.
Remélem ti jól vagytok!
Puszika
Fúú, akkor jól bírod a fekvést, csak így tovább :) Nem baj az, ha néha mocorogsz picit, kell a jó vérkeringés a picikének, ha már úgy érzed szükséges felkelni, akkor tedd csak, csak ne túl sűrűn, és ne csinálj semmi megterhelőt. De tudod Te ezt, és úgyis nagyon vigyázol rá, biztos érzi, és jó erősen megkapaszkodik :)
Majd néha írj, hogy tudjuk minden rendben veletek, addig is drukkolunk!!!
Nekem sajna begyulladt a szemem, vagyis a könnycsatornám, szóval megint nem egyszerű az élet... És itt a hosszú hétvége, nem tudnak mit csinálni vele, majd csak hétfőn. Jó lenne pedig minél előbb átesni ezen, nem hiszem hogy jó ez így babásan. Remélem prüntyike ebből nem vesz észre semmit, és ő jól érzi magát. Most megint aggódhatok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!