Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Mariann lájkollak!!!:)))
Egészségünkre!:)
Miért gáz ,vagy mi? Az időpont? Ez most nem értettem Gyöngyi :)!
Ildi jól vagy remélem!!!
Velem semmi,extra csajok! Pé. még nem volt!!!!
Azért gáz mert ez a ciklus.hu szerinti számításom ami még ki tudja merre csúszik és oké,hogy pont nem érint egyik ünnepet sem de,hogy ennyire körbe lőtem?!:)
Na majd meg látjuk!
Mariann akkor lassan készülj a romantikus estére,már nekem is hiányzik!!!:)))
Köszi a kérdést, jobban vagyok, bár még mindig folyik az orrom és tüsszögök, de alakul azért :) Remélem prüntyi ebből nem érez semmit, és szépen növöget ;)
Gyöngyi, nem rossz ez az időzítés, az új évben már baba lenne a pociban :) Hogyan is lehetne jobban kezdeni egy évet??? :)
Mariann megmutatod a görbédet? Meg egy jellegzeteset, ami lombik előtt volt? Kíváncsi vagyok, hogy van-e változás. Kitolódott ezek szerint az ovud?
Sziasztok!
Persze,hogy mutatom:
Ez a mostani:
Egy régebbi:
Igazából nem tolódott ki,nekem eddig sem a 14-ik napon volt,azaz változó volt. A véleményeteket leírhatjátok,ha láttok valamit a görbén....
Ildi, biztos észre sem vesz semmit prüntyike a pocidban. Csodásan érzi ott magát nyugi!!!
Gyöngyi, semmi baj az időpontokkal,és ha bármi is csúszna, ők nagyon tudnak bennünket azaz a szervezetünket hormonokkal befolyásolni. Én erre a program alatt rájöttem. Szerintem ti is...:)
Mariann hogy állsz az ovuval? Megvolt már?
Látom neked is rövidebb a ciklusod második fele, nem a "rendes" 14 nap, hanem 10. Nekem 11-12 szokott lenni :) A mostani mintha "egyenesebb" lenne, nincsenek benne kiugrások, de nem baj az, biztos még a lombikos hormonok dolgoznak :)
Gyöngyi hogy vagy?
Én kezdek jobban lenni, sőt, ma már nem sok bajom volt, egy ici-picit még köhögök, de azt próbálom visszatartani, azért félek nehogy baj legyen ebből a megfázásból, de amúgy már nincs semmi bajom. Lázam szerencsére nem volt, mértem továbbra is a hőmet reggelente :)
Alig várom már a jövő hét szerdát, hogy megláthassam az én prüntyikémet, és remélem a pici szíve is beindul addigra :))
Hát lányok, a lombik eleje óta mindig volt min aggódni, jól nőnek-e a tüszők, leszívás, megtermékenyülés, osztódás, beülti, vajon megtapad-e, és innen jött még a neheze, jó helyen van-e, jól fejlődik-e, most már a szívhangot várom, ennek már sosem lesz vége, de kívánom, hogy a ti életetek is minél előbb az aggódásról szóljon :)
Hát Ildi bár ne szakadt volna meg az aggódásunk!:)
Ne törd az agyad minden rendben lesz és röpke nyolc hónap múlva már kezedben tarthatod prüntyikét!:)))
Nekem most van minn aggódnom!Munkahelyemen egyre sz.rabb a helyzet mert leépítések lesznek januártól és más lesz a munkarend ami nekem már nem lesz jó tehát vagy sikerül a fagyi baba vagy másik munkahelyet kell néznem viszont akkor lombik program halasztva lesz!Szóval már most aggódom,hogy jókor jöjjön meg legközelebb és az ünnepek között el tudjunk menni uh-ra és jan.2-3-án tudjunk menni beültire és persze sikerüljön és ezáltal ne kelljen másik munka után néznem!Most vagyok igazán meg zuhanva!!!Tudom nincs itt a világ vége de sok a"ha" és nagyon nehéz bízni a jóban!
Mariann én nem értek sajna a görbéhez mert én ovu teszteltem de remélem érzed mikor van ovud és ki is használjátok!!!Szorítok nagyon!!!
Csajok kitartás!!!:)
Hát Ildi én is belegondoltam már ebbe az aggódás részébe a dolognak,és arra jöttem rá,hogy ennek nem lesz vége most már míg élsz(élünk). Végig izgulod a terhességet,majd szülés.... aztán az élet. Anya még mindig aggódik miattunk ,szóval ebből gondolván mi is így foglyuk tenni. Örülök ,hogy jobban vagy!!!
Gyöngyi mizu???
Szóval valóban nagyon egyenes most a görbém :),gyanús is mert ilyenkor normális ha egy kicsit ugrál le-föl,nem tudom lesz-e peteérésem.? Tojcsis nyák sincs még :(,de a cicim kezd fájni,pedig az pé. után szokott. Bemásolom most hogy néz ki a görbém,ha érdekel:
Remélem még kialakul,bár volt már 23 napon tüszőrepedésem. Igen nekem rövid a luteális fázisom 10 nap. A tiéd elég jónak mondható. Bár nálad ez most mindegy...:),már ott van a pocidba prüntyikéd.
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!