Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Sziasztok!
Most nagyon el szomorodtam!Már nem fájnak a melleim sem és ez a folyamatos sok folyás kb.3 napja aggaszt!Igaz lehet tényleg a hüvelykapszulától de akkor is!Nekem este kell egy crinon gél és reggel kettő utro bogyó.Mikor reggel fel rakom azutrot érzem,hogy tele vagyok fehér kis darabkákkal(gondolom a crinon gél maradványok)de egész nap folyik belőlem ilyen vizes valami állandóan olyan mintha bepisiltem volna!
Ma egy hete,hogy volt a beülti és pénteken kell mennem vérvételre de most teljesen meg zuhantam!!!:(((
Nem szabad Gyöngyi "megzuhanni" ,a folyás bármitől is lehet....;)
Ildi örülök hogy jobban vagy. Már nem soká itt az Uh napja. Nagyon szurkolok!!!!
Gyöngyi nyugi! Nekem utrót egyáltalán nem kellett használnom, szerintem az csinálhatja a folyást. Erre nem lehet adni, és más jelre sem... Nekem a cicim a beülti után nem is fájt, az később jött csak, erre sem lehet adni!
Mindenki más, hinni kell a picikédben, biztosan befeküdt már az ágyikójába!!! :) pihizz sokat, beszélgess vele, ez majd segít pozitívan hozzáállni!
Azt ugye tudod, hogy a Crinone-t ki kell mosni, legkésőbb hetente?
Igen feltöltődtem....:D
Gyöngyi,én utána olvastam akkor és nem lehet a folyás milyenségére mit adni.... ha lenne bármi olyan jele a terhességnek,illetve ha nincs baba, ami biztos jel,akkor nem lenne ennyi kétkedő nő ezeken az oldalakon. Teljesen változó kinek milyen van olyankor... Na add fel idő előtt!!!!
Hát lányok én fel adtam a reményt!Tegnap este már kezdett megjövősen fájogatni a hasam ami nem erősen de azóta is nagy barnás folt lett.Még nem indult meg de már csak idő kérdése!Tegnap egész este bőgtem de aztán miután láttam,hogy fagyasztott babákat már a köv.ciklusban is kérhetek úgy döntöttem nem bőgök tovább mert nincs értelme hanem amint meg jön rendesen kérek időpontot a dokimhoz és bízom abban,hogy decemberben még be tud szorítani egy fagyi et-re.
Ildi vigyázz magatokra és holnap írj mi volt uh-n.
Mariann ketten maradtunk és úgy döntöttem példát veszek rólad és én sem adom fel!!!
vissza olvastam és ki maradt egy rész???:)...szóval nem erösen de fáj a hasam azóta is és mivel nem tettem be este betétet a pizsamámon reggelre lett egy nagy barnás folt!...:)
Így már talán érthető lesz amit írtam!
Gyöngyi! Értettem én sajnos ÚÚÚgy is :((( . Nem értem mitől jön meg(akinek megjön) ,hisz kapjuk a progipótlást. Szerinted nincs már remény??? Mikor kellene visszamenned? Jaj nagyon sajnálnám,ha nem sikerülne,de tudod csak előre kell nézni. TUDOM,HOGY NEKÜNK IS SIKERÜLNI FOG!
Ildi holnap szurkolok ...:))) ,remélem látni fogod már a lényeget...:), hányan vannak.
Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!