Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/343 anonim ***** válasza:
100%

Szia Ildi!:)

Igen úgy beszéltük,hogy ötödik nap ültetik vissza és ebből a mennyiségből van esély arra,hogy hétfőig(ötödik nap)maradjon legalább 3-4 "játékos"!:)

Mi dönthetünk arról,hogy mennyit raknak vissza de kicsit tartunk az ikrektől így egyet beszéltünk meg de persze a végső döntés hétfőn lesz!Egyébként ma már egész jól vagyok!Érzem még a petefészkeimet de nem vészes!Egész nap joghurtot eszek és iszok folyamatosan,hogy minden rendben legyen+ rá kattantam a mézre mert bár nem méhpempő de talán a méz is segít majd beágyazódni!

2011. nov. 10. 18:16
 132/343 A kérdező kommentje:

Nekünk 6 megtermékenyültből 4 prüntyi maradt az 5. napra, szóval szerintem nektek a 12-ből tuti több marad, bízz bennük, ügyesek lesznek! :)

Sőt ha azt nézzük nálunk látóterenként 1 spermából lett ez, tehát nem sok esélyünk volt, mert ilyen kevésnél a minőségük is nagyon kérdéses.

Az 5 naposaknál állítólag nagy az esély, hogy megmarad, biztos elég lesz 1 pici is hozzá!

Drukkolok nekik, hogy szépen osztódjanak, te pedig pihizz, hogy jó formában légy mire beköltöznek :)

2011. nov. 10. 18:31
 133/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ildi én is mintha látnék még ott valami halvány csíkot...:)

Gyöngyi foci csapat 1 cserejátékossal...:D nem semmi.

Vigyázzatok magatokra nagyon.

Én ezerrel dolgozom. A menzesz még nem jött...

Puszi!

2011. nov. 10. 20:45
 134/343 A kérdező kommentje:
Ma is teszteltem, és sokkal erősebb a csík ;) Remélem minden rendben lesz, èn úgy izgulok :)
2011. nov. 11. 11:03
 135/343 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Mariann kicsit tornázz rá és igyál egy pohár vörös bort hátha segít!!!

Ildi nagyon örülök a két csíkodnak és irigyellek mert neked már így szinte majdnem biztos!!!Tegyél fel képet a mai tesztről is hadd gyönyörködjünk!!!:)Légyszííííííí!:)

Én pihengetek mert azért kicsit még fájogatnak a petefészkeim de ma már aktívabb voltam elég lesz jövő héttől feküdni!Ildi mennyit feküdtél az elején?Főzni azért ki mehetek vagy az ágynyugalom a vécén kívül egész napos?Nehéz hét áll előttem mert sosem bírtam sokáig feküdni!Meg őrjít a tétlenség!Lehet neki kellene állnom kötögetni azt lehet fekve is!:)Holnap délelőtt kell telefonálnom megint és már alig várom!Mikor mész vérvételre?Én meg fogadtam,hogy nem fogok tesztet csinálni a vérvétel előtt mert már gyűlölöm az egy csíkokat de,hogy hogyan fogomki bírni?:)))

2011. nov. 11. 16:06
 136/343 A kérdező kommentje:

A mai tesztem:

[link]

Azért még félek, mert csak szerdán megyek vérvételre, az még olyan sokára lesz... De mivel szépen erősödik a csík, így remélem, hogy semmi baj sem lesz.

Én az első két napban tényleg csak Wc-re mentem, szorgosan feküdtem... Oké, néha a nappaliban, néha a hálóban, tehát azért pozicionáltam, de semmi más mozgás nem volt ezeken kívül. Aztán a 3. nap már untam a fekvést, akkor megengedtem magamnak 1-2 perc kutyázást, de csak kétszer, amúgy még mindig feküdtem, ami aznap jól is esett, mert szurkálgatott a pocim, gondolom akkor fészkelődtek a prüntyikék :)

A 4. és 5. nap nagy részét még feküdtem, de akkor már kb. 1,5-2 óránként felkeltem 10 percre. A 6. naptól pedig már 20-30 perceket is fent voltam, kaját csináltam, de takarítás, emelés semmi, utána megint pihi legalább 1,5 órán át. Szóval lényegében nem sokat voltam fent, de ennyi kellett, én úgy érzem, különben megőrültem volna.

Azt mondta a genetikus nekem, hogy az első héten eldől minden, feküdni az első 3-4 napban a legfontosabb, semmi megerőltetőt nem szabad csinálni végig, de azt kell tenni, ami jólesik. Ami jó az anyának, az jó a babának :)

Na ezt jó részletesen leírtam :)

Izgulok a picikéidért, ha tudsz valamit, majd írj!

Mariann! Olyan jó, hogy "könnyen" túl tudtál lépni rajta, ez a hozzáállás segíteni fog, hidd el :) Következőre biztos összejön a baba, majd írj ám nekünk!!!

2011. nov. 11. 16:17
 137/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ma reggelre megjött a mensim, hááát nem gyenge csajok!

Ildi a teszt erősödése nagyon-nagyon biztató. Jaaaj de izgi... Vigyázz nagyon rájuk.

Gyöngyi nyugi már nemsoká mehetsz értük...;) A tesztelést én is kibírtam.

Itt szurkolok nektek...:)

2011. nov. 11. 21:25
 138/343 anonim ***** válasza:
100%

Hali lányok!

Köszönöm Ildi,hogy le írtad(nem baj a részletesség így a biztos:)))Nem kell aggódnod csak pozitívnak maradnod(minden téren)mert ha a babucik már úgy döntöttek,hogy maradnak akkor maradni is fognak!!!:)Mindjárt itt a szerda!!!!Nagyon szép a teszted és mivel erősödik tuti nem a tüszőrepi hatásától hanem az új családtagok miatt!:)Csak addig is pihenj amennyit csak tudsz,beszélgess nekik jó sokat és akkor garantáltan jól fogják magukat érezni odabent!:)

Mariann akkor végre lassan kezdheted a kúrát és utána már úgy fog szaladni az idő,hogy észre sem veszed!Írj továbbra is hogy állsz mert én nagyon szorítok neked így az éteren keresztül!A sok mensi jó mert teljesen ki tisztul a méhed és újként fogja várni,hogy a következő beköltöző babuciknak jó puha ágyikójuk legyen bő nyolc hónapon keresztül!!!:)

Azért még magamról,képzeljétek ma telefonáltam megint mi van a foci csapatommal és már nem csak egy hanem három cserejátékos van mert a laboros néni közölte,hogy tizennégyen vannak!:)El viszik őket az ötödik napig így hétfőn mehetünk de még a pontos idő miatt hívni fog!!!

Egyre boldogabbnak érzem magam és ha kell a két hetet is végig fekszem csak maradjon velünk a picikénk!!!:)

Szép napot és nagyon jó hétvégét nektek!

Puszi!

2011. nov. 12. 09:21
 139/343 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gyöngyi, mindjárt hétfő, nagyon drukkolok, hogy minden szuperül menjen, és holnap már ne egyedül legyél :) De jó, hogy még több picúrka van, ti aztán el vagytok látva rendesen, ennyiből még jó sok kistesó is lehet majd :D

Mariann, örülök hogy megjött, szépen tisztulsz, és ki tudja, lehet most spontán sikerülni fog, de ha véletlen nem, akkor már a január sincs messze, és az új év babócát tartogat nektek!!! :) Tényleg ne tűnj el, majd írj nekünk, hogy hogyan alakulnak a dolgaitok, nagyon szorítok nektek is!

Ha érdekel titeket felteszem a mai tesztjeimet. Ma van ET+11.

A felső, vékonyabb tesztcsík 25-ös érzékenységű, az alsó pedig a 10-es. Érdekes, mert a 25-ös sokkal erősebb, bár ez már a 6. és 8. napon is így volt, merthogy akkor is ezt a kettőt használtam.

Szépen erősödnek a csíkocskák, ez megnyugtatott :)

[link]

Pussz mindkettőtöknek!

2011. nov. 13. 08:39
 140/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Gyöngyi ez aztán nem semmi...:D Ilyet még nem is hallottam. Szorítok neked holnap nagyon!!!!

Ildi ez már tuti sikerült...:) Nagyon örülök neki,bár egészségesen egy picit irigykedem. Nagyon szépen látszanak a teszten a csíkocskák... Csudi gyönyörűek!!!!

Nálam minden rendben a menzesz talán normalizálódott!!!

Puszika!

2011. nov. 13. 09:04
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!