Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/343 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk sem fogsz írni :( ???
2011. nov. 22. 20:59
 172/343 anonim ***** válasza:
100%

:)

Nektek fogok!Csak nem olvasgatok a fagyi transzferrel kapcsolatban mert hajlamos vagyok mindíg a rossz dolgokat magamra venni,nézni az esélyeket és persze hajlani negatív irányba!Ha nem akartam volna nektek írni meg sem írom,hogy fagyi babát akarunk mert rajtatok kívül senki nem fog tudni róla még anyumnak sem fogom mondani!

2011. nov. 23. 10:13
 173/343 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Gyöngyi nagyon sajnálom!!! Azóta megjött már rendesen? Mert ha nem, akkor van még remény. Ma beszéltem uh-n egy csajszival, akinek akkor volt a beültije mint nekem, és neki a beülti után 8 nappal volt barnázása, már letett az egészről, de azért eljött vv-re, és bizony babás lett! Ma uh-n derül ki, hogy annyira jól sikerült a dolog, hogy ikrek lesznek :)

De ha mégsem sikerült akkor sem szabad feladni soha! Mindig előre kell nézni, és hinni benne, hogy nektek is összejön, miért is ne jönne??? És nagyon jó helye lesz a kis lurkónak, hiszen annyira várjátok már :)

Gyöngyi nálad sítáboros picike van elég sok, bennük is hinni kell, hiszen előtte is szépen fejlődtek, később is ilyen fürgék lesznek :)

Na és akkor leírom, hogy ma vagyok 5 hét 5 napos, 1 prüntyike van, 10 mm-es petezsák pontosabban :) Kispapa nagyon boldog, külön örült, hogy 1 prüntyi van, bár a 2 is jó lett volna, de iszonyatosan örülök az 1 picikénknek :) Csak most 2 hetet ki kell bírni a kövi uh-ig, na az nehéz lesz...

2011. nov. 23. 15:57
 174/343 anonim ***** válasza:
100%

jaj Ildi ez annyira jóóóóóóóó!!!!!!!!:)))))))

Gratulálok nagyon a babucihoz!!!Innét már a két hét semmiség lesz mert tudjátok,hogy meg van és JÓ HELYEN!!!Azért továbbra is vigyázz magatokra és írj a fejleményekről!!!

Már nem reménykedek mert ugyan darabosnak nem darabos a mensim de elég bőségesen folyik+reggel biztos ami biztos meg csináltam a tesztet amit adtak a kaáliban és még nagy jóindulattal sincs rajta második csík pedig ma vagyok punkció után 14 nappal!szóval ez már biztos így vv.-re sem megyek.Vettem ma e-vitamint,gravida helyett femibiont és rendeltem méhpempőt és neki állok nagy erőkkel szedni bízva abban,hogy jövőhét szerdai doki látogatáson már alkalmasnak ítéltetek a fagyibabákra!El határoztam,hogy szigorúan be fogom tartani a beülti utáni fekvést és vigyázok arra,hogy még véletlenül se fázzak meg!!!

2011. nov. 23. 16:30
 175/343 A kérdező kommentje:

Köszi! Kívánom, hogy minél előbb Ti is ebben a helyzetben legyetek!!!

Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de tényleg nagyon jó, hogy a sítáborosaknál még van esély, nem is kevés :))) Milyen jó lenne, ha a kövi ciklusban már sikerülne :)

Fagyisakból is 1-et tesznek vissza, vagy akkor már 2-t is lehet kérni?

Én is Femibion-t szedek, sokan mondják, hogy ez a legjobb. Lehet, hogy a megfázás is közrejátszott, úgyhogy kövire nincs szellőztetés, csak meleg takaró alatt pihizés :) Na meg még egy tanácsot adok - nem tudom, hogy segít-e -, a beülti után mindig tartsd melegen a lábad, állítólag ez is összefüggésben van a beágyazódással. Én a beülti utáni napon vetettem a férjemmel ilyen házicsizma félét, ami lakásba való, de szőrös kívül-belül. Iszonyatosan melege volt a lábamnak benne, de megérte :)

2011. nov. 23. 16:54
 176/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ildi nagyon -nagyon örülök nektek,le sem tudom írni mennyire! Igazából ha belegondolunk csajok akkor hoztuk a százalékot,mert úgy tudom 30% alatti a lombik esély és a háromból egy az kb. ezt alá is támasztja. Szóval te voltál ez a szerencsés :))))! Gratulálok nektek! Nagyon vigyázz prüntyire,hord tovább azt a meleg csizmát.

Ildi sajnálom nagyon,hogy megjött :( Viszont a mensivel együtt közelebb kerültünk egy újabb esélyhez,lehetőséghez. Örülök ,hogy legalább velünk "szóba állsz" majd :D Azért jó lesz valakivel megbeszélni a dolgokat. Én mindig várom ,hogy jöhessek és olvashassam az új híreiteket. Én is Femibion-t szedem,meg még egy-két vitamint mellé (lehet már túlzás is), biztos nem ártok vele...:)

Velem minden rendben,hőmérőzök és kíváncsian várom lesz-e peteérésem és,hogy mikor egy ilyen hormonkavalkád után? Ma vagyok a 13 c.n.-n.

Puszi!

2011. nov. 23. 19:48
 177/343 anonim ***** válasza:
100%

Hali lányok!!!

Ma meg kaptam a méhpempőt amit rendeltem és este alvás előtt el is kezdem enni!A femibiont és e-vitamint már tegnap kezdtem és bízom a jövőhét szerdában!Fagyi babákból kettőt mindenképp vissza rakatunk mert ugye nekik kevesebb az esélyük így biztosabbra kell menni!Van jó meleg bundás zoknim majd duplán fel veszem hátha tényleg segít.Arról én is hallottam,hogy a hideg láb nem jó(talán vérkeringés miatt vagy mert szinte minden belső szerv idegpontja ott található)vissza gondolva elég hideg volt a lábam mint ahogy télen mindíg de erre most figyelni fogok és persze NEM SZELLŐZTETEK!!!!:)))

2011. nov. 24. 13:49
 178/343 A kérdező kommentje:

Ez a jó hozzáállás, meleg, pihi, bizti sikerülni fog :)

Én meg ma reggelre éreztem, hogy megfáztam :( reggel még csak a torkom fájt, most már az orrom is folyik. Remélem prüntyi ebből semmit nem vesz észre, de nagyon félek... Most gőzöltem, forró teázok, remélem rendbe jövök gyorsan. Szerencsére lázam nincs, de így is tartok tőle, hogy jól fejlődik-e :(

2011. nov. 24. 17:02
 179/343 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi Ildi nem lesz semmi baj!!!Ha már úgy döntött,hogy maradni akar akkor semmi nem fogja eltántorítani!:)

Pihenj sokat jó melegben és ne agyalj semmi rosszon!!!Minden rendben lesz és CSAK erre gondolhatsz!!!:)

2011. nov. 24. 17:14
 180/343 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj Ildi nem lesz semmi baj!!!! Pihi,gyógytea,C-vitamin...A csizmád ás minden rendben lesz...-:))) Jobbulást neked!!!

Gyöngyi nekünk meg hajrá,én is megyek és most megiszom a cickafark teát....

2011. nov. 24. 21:52
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!