Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon fontos, lombikos...

Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?

Figyelt kérdés

Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.

Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?

2011. okt. 10. 18:34
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/343 anonim ***** válasza:
100%
hahóóó-hóhaaa :D
2011. dec. 10. 08:51
 202/343 A kérdező kommentje:

Megjött a mikulás nálad? :D

Gyöngyi nagyon eltűnt, remélem nincs semmi baja, és nem a barnázás miatt lett valami...

Köszi a pocisimit, Atti már át is adta aznap, meg azóta is :) Képzeld, nem vagyok egy vékony alkat, de ha egy picit óvatosan nyomva simizem a hasam alját, már lehet érezni, hogy jóval keményebb a prüntyi tájékon :) Ha nem lennék kipárnázva, már tök jól érezhető lenne :)

A napokban eléggé feszült, meg fájt a hasam, de akkor gondolom ezért is, meg ugye most lenne a 2. mensi ideje is, lehet az is közrejátszik. Szedek magneB6-ot, így azért jobb. Először megijedtem, de aztán rájöttem, hogy ott bizony nyúlnak a dolgok, meg nőnek, azt meg érezni kell :)

Tök szép lett a görbéd, most hogy áll? Jól vagy? Megcsapott már téged is a karácsony szele?

Én ma akarok sütni mézeskalácsot, csak az ajándékkészítéssel nem haladok, mert állandóan elalszom délutánonként...

Pussz!

2011. dec. 10. 09:43
 203/343 anonim ***** válasza:
100%

Hali lányok!:)

Nem tűntem el csak melóztam így nem nagyon tudtam netezni!Szóval én jól vagyok és már szerencsére meg szűnt a barnázás is!Volt egy-két nap amikor annyira folyt,hogy azt hittem megint meg jött de szerencsére abba maradt így nem pánikolok tovább!:)

Ildi szívből örülök,hogy minden rendben van és hiszem,hogy hamarosan már mi is itt tartunk Mariannal mert már közelinek érzem!:)Annyira jó lehet most nektek és biztosan a leg boldogabb vagy a világon!:)Add át prüntyinek üdvözletünk és mond meg,hogy várjuk mi is!:)Gondolj bele most lesztek utoljára"kettesben"karácsonykor!:)

Mariann mostmár mi jövünk ugye tudod!!!VETTEM TROMBITÁKAT!!!:D

Jó hétvégét csajok és írjatok!

Puszi!

2011. dec. 10. 17:37
 204/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Örülök,hogy mindenki jól van.

Ildi természetes ,hogy érzel lent különböző dolgokat,rendeződik odabent minden,hogy a lehető legkényelmesebb legyen prüntyinek.

Igen kezd karácsonyi hangulatom lenni...:) Szeretem a karácsonyt,nálam nem is az ajándékozásról szól,hanem magáról az ünnepről. Mi mindig együtt díszítjük a párommal a fát,miközben karácsonyi zenéket hallgatunk. Már válogatunk is össze egy pár számot,a mostani szentestéhez. Igazából úgy terveztem ,hogy az idén már babával a pocimban ünnepelünk. Sajna ez nem jött össze :(,de sebaj Gyöngyi majd jövőre mi jövünk!!!! Még nem vettem dudát szilveszterre,de még nem is láttam sehol. Viszont ami késik nem múlik ;).

Képzeljétek még mindig nem jött meg,bár holnapra már biztosan meg fog,hisz ma már leesett a hőm. Igaz azt hittem megjön ma,de nem. Vagy nem akkor volt pé.-m amikor a ciklus behúzta,vagy kicsit hosszabbra sikerült a luteális fázisom a megszokottnál. Beszúrom a görbém:

[link]

Írjatok! Puszi

2011. dec. 11. 20:45
 205/343 anonim ***** válasza:
100%
Ma megjött. Szerdán megyek a Kaáliba vérvételre.
2011. dec. 12. 17:13
 206/343 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon eltűntünk, mi a helyzet veletek? Karácsonyi készülődés már totál megvan? Én még mindig a karácsonyi ajándékokat varrom, bár nem túl intenzíven, állandóan alhatnékom van.

Mariann megvan már a vérvétel eredménye? Minden rendben?

Gyöngyi te is jól vagy?

Trombitákat készíteni ám szilveszterre :)

2011. dec. 21. 22:38
 207/343 anonim ***** válasza:
100%
Boldog Karácsonyt Kívánok Nektek!!!!
2011. dec. 24. 21:39
 208/343 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon Boldog Karácsonyt!!!!

:)

2011. dec. 26. 00:26
 209/343 A kérdező kommentje:
Köszi, és nektek is nagyon boldog karácsonyt!!!
2011. dec. 26. 10:51
 210/343 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Boldog Újévet Nekünk Csajok! Remélem mindannyian megkapjuk amire vágyunk 2012-ben.

Ildi már tuti...oot van a pociban:)

Gyöngyi te mikor mész?

Én már 2-án a Kaálival kezdek,megyek uh-ra és a menzeszkor már kezdem a szurikat,előreláthatólag. Már várom.

Még egyszer B.Ú.É.K!

2011. dec. 31. 08:02
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!