Nagyon fontos, lombikos kérdés! Ebben az esetben (magyarázatban) melyik az 1. nap?
Kb. 20 perce vettem észre, hogy megjött... Az 1. naptól indul a lombikunk, szurit kell adni magamnak, amit délben akarok, mivel minden nap ugyanabban az időben kell, és ez kivitelezhető nekem.
Na de akkor ma már adjak be egyet, vagy várjam meg a holnapot, és a holnapit számítsam 1. napnak?
Megjött a mikulás nálad? :D
Gyöngyi nagyon eltűnt, remélem nincs semmi baja, és nem a barnázás miatt lett valami...
Köszi a pocisimit, Atti már át is adta aznap, meg azóta is :) Képzeld, nem vagyok egy vékony alkat, de ha egy picit óvatosan nyomva simizem a hasam alját, már lehet érezni, hogy jóval keményebb a prüntyi tájékon :) Ha nem lennék kipárnázva, már tök jól érezhető lenne :)
A napokban eléggé feszült, meg fájt a hasam, de akkor gondolom ezért is, meg ugye most lenne a 2. mensi ideje is, lehet az is közrejátszik. Szedek magneB6-ot, így azért jobb. Először megijedtem, de aztán rájöttem, hogy ott bizony nyúlnak a dolgok, meg nőnek, azt meg érezni kell :)
Tök szép lett a görbéd, most hogy áll? Jól vagy? Megcsapott már téged is a karácsony szele?
Én ma akarok sütni mézeskalácsot, csak az ajándékkészítéssel nem haladok, mert állandóan elalszom délutánonként...
Pussz!
Hali lányok!:)
Nem tűntem el csak melóztam így nem nagyon tudtam netezni!Szóval én jól vagyok és már szerencsére meg szűnt a barnázás is!Volt egy-két nap amikor annyira folyt,hogy azt hittem megint meg jött de szerencsére abba maradt így nem pánikolok tovább!:)
Ildi szívből örülök,hogy minden rendben van és hiszem,hogy hamarosan már mi is itt tartunk Mariannal mert már közelinek érzem!:)Annyira jó lehet most nektek és biztosan a leg boldogabb vagy a világon!:)Add át prüntyinek üdvözletünk és mond meg,hogy várjuk mi is!:)Gondolj bele most lesztek utoljára"kettesben"karácsonykor!:)
Mariann mostmár mi jövünk ugye tudod!!!VETTEM TROMBITÁKAT!!!:D
Jó hétvégét csajok és írjatok!
Puszi!
Sziasztok!
Örülök,hogy mindenki jól van.
Ildi természetes ,hogy érzel lent különböző dolgokat,rendeződik odabent minden,hogy a lehető legkényelmesebb legyen prüntyinek.
Igen kezd karácsonyi hangulatom lenni...:) Szeretem a karácsonyt,nálam nem is az ajándékozásról szól,hanem magáról az ünnepről. Mi mindig együtt díszítjük a párommal a fát,miközben karácsonyi zenéket hallgatunk. Már válogatunk is össze egy pár számot,a mostani szentestéhez. Igazából úgy terveztem ,hogy az idén már babával a pocimban ünnepelünk. Sajna ez nem jött össze :(,de sebaj Gyöngyi majd jövőre mi jövünk!!!! Még nem vettem dudát szilveszterre,de még nem is láttam sehol. Viszont ami késik nem múlik ;).
Képzeljétek még mindig nem jött meg,bár holnapra már biztosan meg fog,hisz ma már leesett a hőm. Igaz azt hittem megjön ma,de nem. Vagy nem akkor volt pé.-m amikor a ciklus behúzta,vagy kicsit hosszabbra sikerült a luteális fázisom a megszokottnál. Beszúrom a görbém:
Írjatok! Puszi
Sziasztok!
Nagyon eltűntünk, mi a helyzet veletek? Karácsonyi készülődés már totál megvan? Én még mindig a karácsonyi ajándékokat varrom, bár nem túl intenzíven, állandóan alhatnékom van.
Mariann megvan már a vérvétel eredménye? Minden rendben?
Gyöngyi te is jól vagy?
Trombitákat készíteni ám szilveszterre :)
Nagyon Boldog Karácsonyt!!!!
:)
Sziasztok! Boldog Újévet Nekünk Csajok! Remélem mindannyian megkapjuk amire vágyunk 2012-ben.
Ildi már tuti...oot van a pociban:)
Gyöngyi te mikor mész?
Én már 2-án a Kaálival kezdek,megyek uh-ra és a menzeszkor már kezdem a szurikat,előreláthatólag. Már várom.
Még egyszer B.Ú.É.K!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!