Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Akkor már megérte ránk találni :)
Pont ez a lényeg nyugtatjuk egymást.. :)M
Lányok akik hüvelyben mérik a hőt napközbe mennyi szokott lenni??
Kíváncsiságból megmértem.. 37,5
Tudom h napközbe nem mérvadó.. Csak kiváncsiságból.. Hátha mégis jelenten valamit?? M
Értem köszi Rita!
Ó nagyon beindultam most hogy jövőhétre kiderülhet sikerült-e ez a hónap :D
Istenem de messze még a vasárnap.. Szerintetek vasárnapi teszt (10-es) mutatna már valamit? Az lesz a 25. napom.
Az elmúlt hónapokba 26-27 napra jött meg.. M
Szerintem van rá esély hogy már akkor kimutassa!Úgy olvasom mindannyiunknak van már forgatókönyve hogy hogyan mondanánk a nagy hírt!Egyik jobb mint a másik....:)))Remélem ebben a hónapban mindannyiunknak sikerül....!!!!
Niki
Rita neked mikor nem kell hogy megjöjjön?
Niki
Jaj szurkolok Rita! Nekem is fájnak a melleim már meg kemények lettek mint a kő, de sajna a múlt hónapba is ez volt, igaz akkor csak mensi előtt 2 nappal lett ilyen kemény..
Fúúú de vasárnapot akarok!!!!!!!!!!! :D
Meg most ne nézzetek hülyének de általában mensi előtt szokott lüktetni a hasam, pár nappal előtte kb 2-3 nappal előtte, és már tegnapelőtt elkezdett este lüktetni.
Pont a Tv-t néztük a párom ahogy megölelt a hasamat fogta, és mondta h érzi a lüktetést..
Nem bélmozgás tuti mert a méhemnél érzem ezt mindíg..
Na tessék már behülyültem... :( M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!