Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
711/1402 anonim válasza:
Jó reggelt lányok!!Marcsi, nagyon szépen alakul a görbéd, szerintem ott van valaki!!Nekem mára ilyen lett:
Rita
712/1402 anonim válasza:
Rita jó lesz az sztem. :) Anita
713/1402 anonim válasza:
Rita szerintem is nagyon biztató a görbéd :)
Szombaton tesztelsz?? M
714/1402 A kérdező kommentje:
Akkor jó, de akkor már holnap se legyen! Tegnap délután 3-kor csináltam tesztet, akkor ma is akkor csináljak?
Marcsim, gyönyörű a görbikéd!
2011. okt. 13. 08:08
715/1402 A kérdező kommentje:
Meg Rita neked is!
2011. okt. 13. 08:10
716/1402 anonim válasza:
Köszi Anita.Szerintem nem vagyok terhes, mert nem érzek semmit sajnos.Szerintetek azért ha holnap tesztelnék és nem szombaton akkor is ki kellene már mutatnia ha véletlen az volnék?Rita
717/1402 A kérdező kommentje:
Rita! Miért akartok érezni valamit????? Én sem éreztem semiiiiiiiiiiiiiiiit! Attól még lehet baba!
2011. okt. 13. 08:10
718/1402 anonim válasza:
Köszi lányok!:)De miért nem érzek semmit?Tuti nem terhesség!:(
719/1402 anonim válasza:
Igen Moncsi nagyjából ugyanabban az időpontban kell csinálni az ovutesztet mindennap, előtte kb 1,5órával korlátozni kell a folyadékfogyasztást, nehogy felhiggítsa a vizeletet.
Amúgy nem merek bízni a görbémben mert a múlt hónapba is biztató volt.
Ime a múlthavi:
Nem érzem hogy sikerült volna... M
720/1402 anonim válasza:
Moncsim!Azért akarok érezni valamit, mert már volt egy terhességem és akkor tudtam hogy az vagyok éreztem, iszonyatosan feszültek a melleim.Meg valahogy tudtam hogy az vagyok.Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!