Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
761/1402 anonim válasza:
Rendiség! Átállok, pont jókor mert még a ciklus elején a 3ik napon vagyok. Köszi Moncsi.
lulu
762/1402 anonim válasza:
Bizony Lulu hónaljban nem jó!!!!!!!
Inkább szádban nyelv alatt mérd!!!!!!!!! M
763/1402 anonim válasza:
Na ki fog új topicot indítani???
Amúgy van valami korlát a hozzászólásokban? Mert 600 felett vagyunk..M
764/1402 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs. Várjuk még meg, hogy pozit teszteltek e Ritával, aztán utána. Ok?
2011. okt. 13. 11:06
765/1402 anonim válasza:
Oké de nem hinném h nekem pozi tesztem lesz......
Ugye már nem akarsz "lemorzsolódni"??
Ugye nem????? Nem hagyhatsz itt minket!!!!!!!
Okéss????
M
766/1402 A kérdező kommentje:
Nem, persze, csak nem győzöm mondani, hogy rettenet módon fájnak már a petefészkeim, és ha ma pozitív lesz a teszt, akkor ennek a hónapnak annyi...:(
2011. okt. 13. 11:14
767/1402 anonim válasza:
Lányok amúgy miért szoktak cickafark teát inni azok akik babót akarnak??? Tudja valaki??????
Elvileg pé-ig kell inni, utána meg valami más teát kell de miért is???? M
768/1402 anonim válasza:
én ittam cicka+palástot, sikerült a baba, de ez volt az ami nem maradt meg :( azóta nem merek ilyeneket inni.
lulu
769/1402 anonim válasza:
Szerintem nekem sem lesz pozitív a tesztem.Fájdogál a hasam olyan mensisen!!:( Rita
770/1402 anonim válasza:
ne csináljátok csajok!!!
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!