Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Nekem is fájdogál a hasam már napok óta....
Ez van sajna...
Nem sikerült szerintem se.
De nem baj majd jövőhónapban sikerül :) M
Ne csináljátok már!!!! NEKEM IS FÁJ! De nekem még peteérésem sem volt. Marcsi drágám, menzi miatt még nem fájhat!!!!!
BAEKATTANT TYÚKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK (vagyunk :D)
Tudom hogy furcsa de már napok óta fáj.
Biztos hamarabb fog megjönni a mocsok...
Igazság szerint a 19. ciklusnap óta fáj a hasam, az meg beágyazódásnak kuva korai lenne, mert 14. napon volt ovu.
Szóval meg fog jönni szerintem már hétvégén és csak szivat a piszok
Na.
Amúgy meg őszintén szólva nem hiszem h valóban érzik a beágyazódást, max ráfogják a hasfájásra ahogy az elején én is.. De reálisan kell gondolkodnom, és az igazság az, h mensi lesz.
Marcsi nevű bekattant tyúk
Majd meglátjuk Marcsim, szerintem nem menzi....
Alig várom a 3 órát, hogy megcsinálhassam a tesztet! Ugynígy voltál nemrég, most meg már lassan tesztelsz!
Bizony nemrég még ovutesztelgettem 1000-rel :D
M
Igazad van Moncsi, de hidd el még az idén összejön a babóka mindenkinek :)
Tudod jóstehetség vagyok :) M
Na megyek, megjött a nagyfiam, tanulnom kell vele, 3-kor jövök a teszt eredményével. Puszi
(drukkoljatok, hogy nega legyen!)
Sziasztok!
Anita neked is júliusban van a szülinapod?
Nekem 3 napig negatív volt az ovu teszt, ma tojás fehérje folyásom van, ma vajon pozitív lesz? Este 7-kor csinálom meg.
Mennyi idős gyerekeitek vannak?
Leigh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!