Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
791/1402 A kérdező kommentje:
Na, ellövöm a tesztet, és jövök az eredménnyel. Izguljatok, hogy negatív legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. okt. 13. 14:25
792/1402 anonim válasza:
Gratulálok a gyerekekhez, szép nevük van! Leigh
794/1402 anonim válasza:
Boglárkának hívják. Én nagyon fiút vártam elsőre, de nem az lett. de nem baj. Most már 2-ra is lányt szeretnék és Regina lenne a neve. A Bogi meg december 21-én született. Még van pelus, de már néha ráül a bilire, WC-re, de csak, ha ő akar. :) Anita
795/1402 anonim válasza:
Nekem meg mivel 1-én volt meg utoljára, még ebben a hónapban kiderül, hogy lesz-e baba vagy nem, mert vagy 29-én (nem) jön meg vagy 30-án.
Ti mikorra nem várjátok?
Leigh
796/1402 anonim válasza:
én még nagyon az elején vagyok, kb utánnad 1 héttel. Anita
797/1402 A kérdező kommentje:
Nektek is nagyon szép nevük van!! Anita ne erőltesd, magától mondja majd, és ráül! Nekem egyik napról a másikra lett szobatiszta, Teljesen egy időben, mint anno a fiam.
2011. okt. 13. 14:30
799/1402 anonim válasza:
nem is akarom erőltetni. Csak akkor veszem le róla a pelust, ha ő akarja. Mindig mondja, mikor teszem tisztába, hogy nem kell pelus. Egyébként nyáron elég sokat volt pelus nélkül, úgyhogy alakul. Anita
800/1402 A kérdező kommentje:
Nekem elvileg holnapután kellene hogy legyen, de nálam sosem lehet tudni. A múlt havi ciklusom 31 napos volt. Szept 28-án volt az első nap.
2011. okt. 13. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!