Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
841/1402 A kérdező kommentje:
Látom Vica. Igazad van. Nekem például augusztusban a 23.nap körül volt peteérésem, és terhes is lettem......
2011. okt. 13. 15:19
842/1402 anonim válasza:
Nézted már a babatervezok.otthona.net oldalt? tele van görbékkel, minden félével:)) Én is úgy okosodtam ki, meg persze a fórumokon:)
Vica
843/1402 anonim válasza:
Vica!Néztem a görbédet.Tényleg elég sokszor úgy tűnt hogy na most lesz péd és aztán mégsem.Lehet hogy nekem is csak hosszú lesz a ciklusom és azért nem jött még meg. :( Rita
844/1402 anonim válasza:
Moncsi és a többiek, érdemes a napi hőt vezetni?
Anita és 28 vagyok, a férjem 30. :)
Leigh
845/1402 anonim válasza:
Neked van görbéd Rita? MÁr a sok válasz miatt nem tudom hol keressem ha esetleg feltetted, megmutatnád?:)
846/1402 A kérdező kommentje:
Igen, érdemes Leigh, nekem is ez az első hónapom, de látszik belőle minden.
Marcsi, akkor most neked mikor volt ovud?
Én 36 vagyok, a párom 33.
2011. okt. 13. 15:23
847/1402 anonim válasza:
848/1402 anonim válasza:
Akkor lehet elkezdem mérni én is vagy várjak a következő ciklusig, ha nem lesz baba?
Leigh
849/1402 A kérdező kommentje:
MARCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. okt. 13. 15:25
850/1402 anonim válasza:
Itt vagyok csak krumplit pucultam :D
14. ciklusnap és konkrétan 5.-én lett pozi először az ovuteszt. De még 7.-én is pozi volt 8.-án lett nega.
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!