Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
891/1402 anonim válasza:
Értem na megnyugtatom magam. Most nagyon belelkesedtem :)
Szúúúúúszáááááá :D
Nyugi Moncsi! Holnap okosabbak leszünk :)
Köszi Vica Marcsi
892/1402 anonim válasza:
Marcsi nembaj, megtudlak érteni, én is vagy 20 helyen kérdezősködtem, ez természetes, szörnyű a várakozás! Ha kell minden percben kérdezz csak, ha gép közelbe vagyok megnézem:)))
Vica
893/1402 A kérdező kommentje:
De ha holnap feljebb megy, akkor mikor volt peteérésem? Ma?
Tegnap nega volt a teszt is.
2011. okt. 13. 16:14
894/1402 anonim válasza:
Attól függ mennyit megy feljebb, holnap kiderül:) Mikor jön haza a párod?
895/1402 anonim válasza:
Ha felmegy mondjuk 36,7-36,8-ra akkor igen, akkor ma volt, de ha marad 36,5-en akkor még nem volt
896/1402 A kérdező kommentje:
Szombaton jön haza :(
2011. okt. 13. 16:23
897/1402 anonim válasza:
Figyelj csak Moncsi, ha holnap reggel leesik, akkor 15;16;17-a lesz a peteérés napja és akkor együtt is lehettek! szombaton még hátha elkapjátok:) Ha emelkedik, akkor ráérünk akkor gondolkodni mikor fel is emelkedett, egyelőre nem volt még meg a peteérés mert nincs egyértelmű hőemelkedés:)
898/1402 anonim válasza:
Marcsi, kell is a lelkesedés meg a pozitív energia, és gondold azt hogy sikerült, ha esetleg mégse akkor se keseredj el nagyon ígérd meg, nem szeretném ha miattam beleéld magad és félrevezesselek oks?
Vica
899/1402 A kérdező kommentje:
Ok, akkor reggel várlak a görbémmel Vica. Úgy örlök, hogy neked sikerült, már csak Marcsiért és Ritáért kell izgulni.
2011. okt. 13. 16:31
900/1402 anonim válasza:
Igen nagyon izgulunk értük! Várom a görbéd reggel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!