Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Marcsi, én okt 4-re tenném a peteérés idejét, akkor esett le hirtelen, elég érdekes a fokozatos növekedés, szerintem jókor lehetettek együtt. okt 5-re tenném a tüszőrepit, ahogy a teszt is és a hő is mutatja, szerintem 1 hét múlva esedékes nálad a mensi de 5-6 nap biztos. peteérés után 14 nappal szokott bekövetkezni, ebből még bármi lehet, reméljük emelkedni fog:))
Vica
Igen Leight, még látható lesz ha tényleg nem volt peteérés! A lényeg felkelés előtt és mindig ugyanabban az időben mérd, ha pár perc eltérés van az se baj, de órák ne legyenek!!!
Ja én mindig szájba mértem:)
Vica
Igen én is kedd körülre gondolnám hogy jó lenne ha nem jönne meg.
Nagyon izgalmas :D
Köszi Marcsi
Rita, szerintem várd meg a vasárnapot, vagy nagyon érzékennyel holnap esetleg kora reggeliből , lehet már kimutatná, de ha nem és a hőd fent marad, akkor még ne keseredj el!!!
Vica
Van 10-es érzékeny tesztem :)
Jaaaj szerda kicsit messze van még nagyon :D Marcsi
Én az ovu tesztekhez nem értek, mint meséltem nekem nem váltak be , nekem egyes egyedül csak a hőmérőzés jött be:))
Vica
Marcsika, szerdánál hamarabb nem fogja kimutatni semmilyen teszt! Lányok remélem sikerül mindenkinek, és remélem hogy hasznos tanáccsal tudok nektek szolgálni. Én 4 éve mérem minden nap, nagyon belejöttem már az elemzésébe:))
Nagyon szívesen segítek mindenkinek!!:))
Vica
Akkor nincs mese.. szerda.. Kuttttya mindenit :D
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!