Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Rita egyértelmű, nálad megvolt az ovud, és 2 nap múlva kellene megjönnie DE Nem fog!!!!!reméljük! Látod neked is nagyon szépen felugrott a 36,2 után:))) szóval 2 napot még várj!!! ha vasárnapig nem jön, akkor tesztelhetsz:)))
Vica:)
Sziasztok csajok és mentem, felkelt a lányom.
Kitartást mindenkinek és további szép napot, késő este felnézek!
Leigh
Leigh te hol tartasz most, peteérés előtt, után, mensi előtt ? Alig bírom követni az eseményeket:)))))))
Szóval azt jó lenne tudni, hogy mérd, vagy csak onnantól mikor új ciklust kezdesz:)
Vica
Peteérés előtt vagyok, nagyjából a közepén, mert hol 27, hol 30 naposak a ciklusaim. Szóval emiatt is szerintem jó lenni mérni, ebből látszana, hogy egyáltalán van-e peteérésem ugye?
Leigh
Tényleg megyek már, remélem késő este is lesz fent valaki.
Leigh
Nyugi Moncsi! Tudom piszkosul fáj..
Vica én mikor teszteljek szerinted? Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!