Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
És ha feljebb menne, akkor mikor lehetett meg?
Remélem még nem lesz szombatig.
Marcsi, most nézem csak jobban , hogy ha neked is 36,9 vagy afölé megy a hőd, akkor lehetséges hogy a tiéd is trifázisos görbe, és akkor az a beágyazódás jele, nekem ezt mondták! Ugyanis leesett neked is egy kicsit a hőd és újra megemelkedett a peteérés után 4-10 nappal, szupi, nagyon drukkolok!!!! Azért szombatig várnék még, nagyon drukkolok!!!!
Vica
Akkor 10-én. és a 9. együttlétből még élhettek a kiskatonák:))))) A katonák akár 3 napig is várnak a kilökődött petesejtre:)
Vica
ÚÚÚÚÚÚÚ ma annyi volt 36.9 reggel!!!!!
Erről a görbéről beszélsz ugye???
Úristen de jó lenne!!! Tudod a férjem szülinapja ebbe a hónapban lesz :D
Vajon holnapra mennyi lesz ?????? :D Marcsi
Nézd csak meg az előző terhességem görbéjét, szinte hőleesésnél nem is voltunk együtt, mégis összejött!! Ugye milyen érdekes?
Vica
Igen, látod 12-én leesett peteérés után 4-10 nap között, és utána feljebb ment magasabbra mint az eddigi mért értékek:))
Szombat reggel első reggeli vizeletből már lehet hogy halványan kimutatná:))
Szorítok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!