Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Igen 5 percig szoktam.
Este néhány óra fekvés után mérted a hőt? Gondolom úgy kell akkor is nem mozgás után..
Reggel jövök :) Jó8 lányok! Marcsi
Na jó reggelt csajok, szerintem akkor végem van ugye? :((((
Bár most is rettentően fáj a hasam!
Szerintem 10-én volt a peteérésed, és akkor még a vasárnapi katonákból hátha maradt, azért holnap is legyetek együtt apával:)
Vica
Meglátjuk, hogyan alakul tovább! Moncsi, az nem biztos hogy mindig peteéréskor jön össze a baba, lehet később is peteérésed, látod a múltkorim még csak nem is voltunk együtt a peteérés idején hanem a ciklus vége felé fogant meg! Erre nem lehet adni!
Lányok, én már reggel köszöntöttem a WC kagylót:)))
De jó neked Vica!
Hát nem tudom, mert azt hittem peteéréskor nagyon leesik a hő, nekem meg ez nem történt meg. Szerintem 10-én tuti nem volt még, a ciklus.hu holnapra írja. Bár erre nem lehet adni. És mikor húzza be a rendszer?
jaj, Vica, úgy örülök neked, hogy sikerült. XD
Nem tudom Moncsi, hogy most mi van. :(
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!