Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hónapokban tele...

Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
 961/1402 A kérdező kommentje:
Most nézem csajok, hogy múlt hónapban a 18 vagy a 19. napon volt ovum. Akkor most miért lenne a 17-en? Egyre jobban fáj a hasam. Mikor jelöli kb a rendszer a peteérést? Még napok múlva csak?
2011. okt. 14. 09:57
 962/1402 A kérdező kommentje:
Most keserítettek el egy másik topicban, szóval ha ma megvolt a tüszőrepedés, már holnap nem sok esélyem van :(
2011. okt. 14. 10:00
 963/1402 anonim ***** válasza:

Köszönöm lányok, nagyon boldog vagyok, csak még nem nagyon merem elhinni, mert annyira halvány a csíkom.

Marcsi te is pozitívat fogsz tesztelni!!

Vica.Képzeld tegnap előtt lapátoltam a kertben a vakondúrásokat és a földdel teli vödröt cipeltem.Éreztem is hogy egy kicsit nehéz és lehet hogy nem kellene, de aztán csak cipeltem tovább.Na mostmár azért ilyet nem fogok csinálni.Főleg azért nem mert már egyszer elvetéltem, már nem szeretnék.Rita

2011. okt. 14. 10:01
 964/1402 anonim ***** válasza:

Egész nap fetrengni fogok :D

Tegnap este 6 óra fele elaludtam, fél 8-ig be voltam ájulva apuci keltett fel, nehogy éjjel ne aludjak :D

Ez már fáradékonyság kategória.

Amúgy nagyon félek :D

Jaaaj jaaaj rinyálok mikor lesz már holnap remélem fenn marad a hő és akkor megvalósul a legszebb ajándékot adhatom a férjemnek a szülinapjára :) Jaaaaj. Köszi lányok :) M

2011. okt. 14. 10:01
 965/1402 anonim ***** válasza:

Moncsi nyugodj már meg!!!

Hidd el hogy nem késő a holnap!!!!!!!

Szerintem tökéletes a holnap!!! M

2011. okt. 14. 10:03
 966/1402 anonim ***** válasza:
Marcsi, te holnap fogsz tesztelni?Vagy csak vasárnap?Rita
2011. okt. 14. 10:20
 967/1402 anonim ***** válasza:

Nem tudom Rita.. Félek nehogy csalódjak szerintem várok vasárnapig...

Megmértem most a hőmet számban 37,4..

Most az jutott eszembe remélem nem valami hülye vírust kaptam el és attól ugrott ki a hőm ennyire.

Bár nem érzem magam betegnek...

ÚÚÚ tiszta hülye vagyok már... M

2011. okt. 14. 10:23
 968/1402 anonim ***** válasza:

ÉN is azt hittem hogy vírusom van, mert szokatlanul magas a hőm, de aztán írták nekem hogy nem vírusom van hanem élősködőm:)))))) Nekem is állandó 37 fölötti értékek voltak éjjel-nappal!

Ma reggel is megmértem azért 37.3:))))

2011. okt. 14. 10:28
 969/1402 anonim ***** válasza:

Lányok barnás folt van a bugyimon, de ilyen vizes barnás folyás..

Az nem rosszat jelent????? A wc papíron meg egy ici-pici rozsaszin folt?????? M

2011. okt. 14. 10:31
 970/1402 anonim ***** válasza:

Moncsi nyugi már!!! Lazíts egy kicsit és készülj fel a holnapra ha hazajön apa:)Ne rágódj folyton ezen hogy túl vagy a peteérésen, mert akár pordukálhatod is a peteérésed összes tünetét. Már mondtam a peteérés és a tüszőrepedés úgy mutatkozik a görbén hogy nagyobbat ugrik a hő, nálad még nem volt egyértelmű hőemelkedés érted???Szóval nyugi, akkor fogja csak behúzni ha ugrik legalább 3-4 fokot a hőd, addig nem történt még meg a tüszőrepi nyugi!!!!Ennyire nem szabad erőltetni!! Lehet hogy nálad se a peteérés idején fog összejönni, lehet később is peteérésed:)

Vica

2011. okt. 14. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!