Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
1001/1402 anonim válasza:
Remélem Rita a kövi teszted nem lesz már halvány :D
De jó neked!!!!!! :)
Én meg meghalok vasárnapig :D M
1002/1402 anonim válasza:
Marcsi!Neked is jó lesz vasárnap!!!Olyan szép a görbéd hogy nem is lehet más, de ha mégsem akkor sem szabad bánkódni.Még nekem sem biztos mert elég vékony kis csíkocskám van.Amúgy nem tévedhet a teszt?Amikor rácsöpögtettem nem volt második vonal aztán elmentem reggelizni eltelt egy öt perc visszamentem megnézni pedig már el is raktam a dobozba hogy már tuti nem vagyok terhes és akkor látom hogy van még egy vonal.Rita
1003/1402 anonim válasza:
Szerintem nem téved a teszt, a görbéd is nagyon biztató.
Próbálom úgy felfogni a dolgot hogy ebből még bármi lehet, hiszen tényleg ez az igazság..
Vasárnap meglátjuk mi lesz.
Nagyon félek, nehogy leessen a hő, de 50-50%-ot adok nem élem bele magam.
Izgulok azért. Mikor csinálsz másik tesztet? M
1004/1402 anonim válasza:
Lehet hogy holnap is csinálok egyet és ha az is pozitív akkor majd még jövőhéten is hogy erődödik-e, mert ha nem akkor az gáz.Rita
1005/1402 anonim válasza:
Erősödni fog tuti :)
Na majd később felnézek még.
Pussz M
1007/1402 A kérdező kommentje:
CSAJOK!!! Full pozi lett megint a teszt!!! Most mi van????
2011. okt. 14. 15:22
1008/1402 anonim válasza:
Elvileg van akinek 2 napig pozitív, szerintem nyugi holnap még időben lesztek! M
1009/1402 A kérdező kommentje:
Neked 3 napig volt pozi nem?
2011. okt. 14. 16:34
1010/1402 anonim válasza:
3 napig.. De nem értem miért... M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!