Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Szia Lulu!
Helyes hozzáállás :)
Amúgy szerintem nekem se sikerült mert csökken a hő..
De nem vagyok csalódott majd novemberben.. M
Marcsi az a 2 fok nem számít ilyenkor, csak nézz meg pár terhes görbét, a vonal alá nem szabad esni, várom az erdményt, szinte már görcsösen drukkolok értetek, nagyon megszerettelek benneteket.
Moncsi ha ma együtt vagytok akkor elkaphatják még a katonák a petét mivel útközben is megtermékenyülhet, a lényeg a sikeres beágyazódás.
lulu
:D
Jól összekovácsolódtunk! Sok-sok lökött tyúk :)
Reméljük a legjobbakat..
Mi is szorítunk érted Lulu! És mindenkiért persze!
Remélem Rita is már erősebb pozit tesztelt!!!! M
és igen Moncsi tényleg mensi alatt volt peteérésem, még az ovu mikroszkóp is mutatta hogy páfrányos. sajnos a férjem ezt a féle együttlétet nem nagyon szereti, de tegnap azért elkapott este.
lulu
Eldöntöttem.. Ha holnap 37 körül lesz a hőm akkor tesztelek ha kisebb lesz mint ma akkor nem.
Amúgy szerintetek hanyadik dpo-n vagyok? Mert szerintem a ciklus.hu rosszul jelölte 5.-e az első dpo. Szerintetek?
M
Rita még ne add fel hétfőn csinálj még egyet!!!!
Szerintem még lehet baba a dologban!!!!
Szorítok neked!!!!!! M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!