Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
1071/1402 A kérdező kommentje:
A legutolsó 31 napos volt, azért írta mára a ciklus.hu a peteérést, de a múlt hónapban is a 18. napon volt ovum. A júliusi 49 napos volt a biokémisi terhesség miatt, előtte meg gyógyszert szedtem. Június elején hagytam abba. De ha előbb mértem 2 órával a hőt, attól még jó lehetett a hétfő? Mert vasárnap éjjel eléggé fájt, mikor együtt voltunk, lant volt a méhszáj. De akkor meg a hőmet nem értem, mert ha ma lett volna ovum, le kellett volna esnie nem?
2011. okt. 15. 10:17
1072/1402 anonim válasza:
Igen, ovukor le kell esnie a hőnek mert akkor termel a szervezet ösztrogént.Leesés után 3 napnak megemelkedettnek kell lennie hogy egyértelmű legyen az ovuláció létrejötte.Remélem érthetően tudtam leírni!!:)Szóval szerintem 10.-e a nyerő!!!
1073/1402 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem húzza be a program a peteérést?
2011. okt. 15. 10:24
1074/1402 anonim válasza:
Moncsi, milyen volt nálad a biokémiai terhesség?Mesélnél róla, mert félek hogy nekem is az lesz.Rita
1075/1402 anonim válasza:
nekem is volt biokémiai terhességem. 2 hetet késett és akkor teszteltem és kimutatta halványan a teszt, de másnapra meg megjött.
lulu
1076/1402 anonim válasza:
Látom Moncsi írtál ki kérdést :)
Én is lehet írok egyet.. Totál hülye vok már...M
1077/1402 A kérdező kommentje:
Rita! Most miért húzzam az agyad? Neked nem lesz az!
2 hétig egyforma halvány csík volt, és az ultrahangon is csak a megvastagodott nyálkahártyát látták. Aztán 49. napra elment. De nekem már volt 2 missed ab-om is üres petezsák miatt. :( De van 2 gyerekem is!! :)
2011. okt. 15. 10:37
1078/1402 A kérdező kommentje:
Írtam drágám, de neked nem kell, mert BABÁS VAAAAAAGY!!!!!!
2011. okt. 15. 10:39
1079/1402 anonim válasza:
Már írtam ki :)
Nem vagyok Moncsi.. csak remélem hogy vagyok!!! M
1080/1402 anonim válasza:
PFFFFF azt írták hogy 2 nappal később volt pé mint ahogy behúzta a ciklus.hu..
Ez hülyeség nem????
17.-én lett volna ovum??? Nem tudom..nem hinném...M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!