Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Lányok lehet hülyeséget kérdezek de mensi előtt megnő az LH szint????
Amúgy Rita a terhesteszt nem mutathat LH szintet!!!!! M
2 naponta nő én is úgy tudom!
De lányok az LH szint nő mensi előtt??
Vagy mi a sz@r van ilyenkor????? M
Marcsi ne haragudj, de ezt nem nagyon tudom.Én már semmit se tudok.Rita
Szerintem te is csak kedden tesztelj.Én azt fogom tenni.Előbb nem is akarok, mert ez a mai tesztelés csak csalódás volt!!!Rita
Totál bekattantam.... Anyám hülye vagyok már teljesen!!!!!
Inkább jönne meg most azonnal már mert hülyét kapok totálisan!!!!!!!!!!!!
Ezt találtam sajna nem tudom bemásolni a lényeget mert nem engedi de nézzétek meg
a "tévesen pozitív jósteszt" bekezdést!!!!
M
Csajok nem szabad elkeseredni,még bármi lehet mindannyiotoknak,nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!!!!
Rita szerintem nem lesz gond,tuti hogy terhes vagy a görbéd egyértelműen ezt mutatja.Pár nap után erősebb lesz a teszted,NE KESEREDJ EL.Inkább örülj a babódnak.
Moncsi szerintem már megvolt az ovud a görbe szerint,nem mindegyik ovuteszt jó.Nekem a Rossmannos össze vissza mutatta.
Marcsi az nem baj ha esett a hőd,csak ne essen az alaphőd alá!Még van remény,ne keseredj el,még simán lehet belöle babóca!!!!!
FEL A FEJJEL CSAJOK!!!!CSAK POZITÍVAN!!!
Niki
Köszönöm Niki a bíztatást remélem hogy igazad van és erősödni fog a teszt.Most egy jódarabig nem fogok tesztelni.Marcsi ne kattanj be teljesen nem sokára tesztelhetsz, adddig meg itt vagyunk neked.
Fúúúú én nagyon szédülök.:) Rita
Sajnálom lányok de ciklus vége fele vagyok ilyenkor az a normális nálam hogy behülyülök.. :)
De megfogadom most hogy nem tesztelek többet csak ha késik ha meggondolnám magam beszéljetek le róla!!!!!!!!
Nem normális az hogy ennyire behülyül az ember lánya.. :)
M
De Moncsi hallod ez a nyominger ovuteszt tisztára hülyét csinál az emberből!!!!
Este felteszem a képet hallod majdnem egyformák a csíkok, pedig mikor középidőbe a full pozi után lett nega, akkor alig látható nega volt érted???
Hülye ovutesztek!!!!!!! M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!