Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hónapokban tele...

Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
 1051/1402 anonim ***** válasza:

Lányok lehet hülyeséget kérdezek de mensi előtt megnő az LH szint????

Amúgy Rita a terhesteszt nem mutathat LH szintet!!!!! M

2011. okt. 15. 09:04
 1052/1402 anonim ***** válasza:
Lulu!!!Nem minden nap termel egyre többet és többet?Rita
2011. okt. 15. 09:04
 1053/1402 anonim ***** válasza:

2 naponta nő én is úgy tudom!

De lányok az LH szint nő mensi előtt??

Vagy mi a sz@r van ilyenkor????? M

2011. okt. 15. 09:08
 1054/1402 anonim ***** válasza:

Marcsi ne haragudj, de ezt nem nagyon tudom.Én már semmit se tudok.Rita

Szerintem te is csak kedden tesztelj.Én azt fogom tenni.Előbb nem is akarok, mert ez a mai tesztelés csak csalódás volt!!!Rita

2011. okt. 15. 09:10
 1055/1402 anonim ***** válasza:

Totál bekattantam.... Anyám hülye vagyok már teljesen!!!!!

Inkább jönne meg most azonnal már mert hülyét kapok totálisan!!!!!!!!!!!!

Ezt találtam sajna nem tudom bemásolni a lényeget mert nem engedi de nézzétek meg

a "tévesen pozitív jósteszt" bekezdést!!!!

[link]

M

2011. okt. 15. 09:17
 1056/1402 anonim ***** válasza:

Csajok nem szabad elkeseredni,még bármi lehet mindannyiotoknak,nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!!!!

Rita szerintem nem lesz gond,tuti hogy terhes vagy a görbéd egyértelműen ezt mutatja.Pár nap után erősebb lesz a teszted,NE KESEREDJ EL.Inkább örülj a babódnak.

Moncsi szerintem már megvolt az ovud a görbe szerint,nem mindegyik ovuteszt jó.Nekem a Rossmannos össze vissza mutatta.

Marcsi az nem baj ha esett a hőd,csak ne essen az alaphőd alá!Még van remény,ne keseredj el,még simán lehet belöle babóca!!!!!

FEL A FEJJEL CSAJOK!!!!CSAK POZITÍVAN!!!

Niki

2011. okt. 15. 09:34
 1057/1402 anonim ***** válasza:

Köszönöm Niki a bíztatást remélem hogy igazad van és erősödni fog a teszt.Most egy jódarabig nem fogok tesztelni.Marcsi ne kattanj be teljesen nem sokára tesztelhetsz, adddig meg itt vagyunk neked.

Fúúúú én nagyon szédülök.:) Rita

2011. okt. 15. 09:39
 1058/1402 anonim ***** válasza:

Sajnálom lányok de ciklus vége fele vagyok ilyenkor az a normális nálam hogy behülyülök.. :)

De megfogadom most hogy nem tesztelek többet csak ha késik ha meggondolnám magam beszéljetek le róla!!!!!!!!

Nem normális az hogy ennyire behülyül az ember lánya.. :)

M

2011. okt. 15. 09:42
 1059/1402 A kérdező kommentje:
Niki, és szerinted mikor volt az ovum? Hát ha én bekattantam akkor te drágám?? :D
2011. okt. 15. 09:44
 1060/1402 anonim ***** válasza:

De Moncsi hallod ez a nyominger ovuteszt tisztára hülyét csinál az emberből!!!!

Este felteszem a képet hallod majdnem egyformák a csíkok, pedig mikor középidőbe a full pozi után lett nega, akkor alig látható nega volt érted???

Hülye ovutesztek!!!!!!! M

2011. okt. 15. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!