Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Szerintem nekem is meg fog jönni, egyszerüen érzem hogy nem sikerült :(
M
Nem tudom..
Most csináltam egy ovutesztet a kiváncsiság kedvéért ugye (jóstesztelés céljából) hát elég érdekes néhány nap múlva meg kellene jönnie, ez meg olyan lett hogy nem sokkal halványabb a T a C-nél de negatív amúgy.
Este felteszem a képet róla..
Úgyhogy ennyit az ovutesztekről..
Lehet hogy nem tesztelek inkább még nem tudom, attól függ hogy alakul a görbém... M
Nagyon de nagyon mérges vagyok! Hülye ovu teszt érdekes a 3. pozi ovuteszt után a negatív annyira negatív volt alig látszott valami most meg elég erősen látszik hiába negatív..
Értitek? Este felteszem a képet. Istenit neki!!! M
Rita a hcg 2 naponta emelkedik, tegnap teszteltél ma nem is kellett volna, tesztlej így most már hétfőn, erősödni fog :)
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!