Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Anita!Köszi, remélem igazad lesz, úgy érzem én már csak a jövőhéten tesztelek valamikor, nem akarok csalódni.
Most néztem meg, hogy mikor 2009-ben terhes voltam akkor a fogantatástól 21 napra rá teszteltem erős pozitívat.Pontosan tudom hogy mikor fogant az a baba mert abban a hónapban egyetlen egyszer tudtunk együtt lenni.Most meg talán a 12-13 napon teszteltem.Abban bízok hogy még hamar volt és csak azért halvány.Rita
Hát én azt hiszem lesz@rom mostmár az egészet.
Nem bírom már ezt.. Tudjátok mit? Ha sikerült sikerült, ha nem nem..
Csak nem értem hogy a görbe alapján miért akkor van pé ha csökken és elkezd utánna nőni a hő, az ovuteszt meg egy rakás sz@r, kezdjük ott h mi a francért 3 napig pozi ha a negatív nap a lényeg, mi az hogy áááááá.
Kész. Elegem van magamból már teljesen.M
Nekem ne mond Moncsi én már tényleg nem ismerek magamra!!!
Már a sírás kerülget, nem tudom mit csináljak mérjem-e még tovább a hőt, vagy szärjak bele mert én nem értek már lószärt se!!!!!!!
Ki vagyok teljesen.. Lehet "lemorzsolódok" mert elegem van nem akarok ilyen hisztis p.csa lenni!!!!!!!!!!! M
Moncsi ez kuva érdekes neked mindenki azt írja h 10.-én volt a pé-d, a 14. napon a hőleesés miatt nekem 8.-ával jönnek a 17. ciklusnappal..
Most komolyan ki a hülye???????????? Rajtam kívül persze..M
Marcsi, hogy lett volna akkor?!!! Tegnapelőtt és tegnap volt fájdalmam, meg tojcsi is. Nem lehetett hétfőn!!
Marcsi, nekem az a meglátásom, hogy neked mindegy mikor volt, mert voltatok együtt sűrűn!!!
Te megbabásodsz, én meg maradok itt egyedül ebben a topicban :/
Moncsi a tojcsis nyák nekem 6.-án volt!!! A 15. ciklusnapon!!
Akkor hogy van ez?? Én mostmár azt se tudom mikor kellene megjönnie..
Eddig azt hittem h kedd mostmár ha elhiszem ezt a 17. api ovut akkor meg a jó isten tudja jövőhét szombat fele???
ÁÁÁÁÁÁ bameg megfejelem mostmár a falat eddig azt hittem pár nap és kiderül de még 1 hét???
Istenem..
Amúgy honnan veszed h sikerült nekem? Hát 7.dpo-n nem lehet ilyet kijelenteni.
Amúgy szerintem ha még 1 hét mire megjön már nagyon hosszú lenne a görbém.. Nem??????
M
Valaki azt írta itt az egyik topicban, hogy neki az ovus fájdalom és a nyák két nappal az ovu előtt van, Én sem értem, megcsinálom azt a kúva tesztet délután, aztán fejjel nekifutok a falnak.
Te drágám, téged a férjed nem néz totál hülyének? Mert engem igen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!