Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hónapokban tele...

Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
 1101/1402 anonim ***** válasza:

ÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! Dehogynem néz hülyének már rég megkaptam tőle hogy tiszta hülye vagyok már..

De én már tényleg hülyét kapok, tegnap Vica írta nekem hogy talán egy vasárnapi teszt már mutatna vmit, de ő jobban ért hozzá mint mi, nem hinném hogy elnézte volna..

Vica ha olvasod segííííííts mert meghülyültem!!!!!! M

2011. okt. 15. 12:22
 1102/1402 A kérdező kommentje:

Lehet még nem repedt meg a tüsző, ovu teszt után 24-36 órával szokott, elvileg de ez sem törvényszerű, nekem sosem volt pozi ovutesztem de még ovus nyákom sem, még is sikerült, doki mondta is sok minden befolyásolja a tesztet ezért ő nem ajánlja, függ, hogy este vagy reggel csinálod-e, elvileg este kéne, függ mennyi folyadékot iszol stb..ovukor azért szokott picit leesni a hő mert a tüszőből a folyadék ami körbeveszi a petesejtet kifolyik a hasnyálkahártyára ez lehűti a belső hőt, ez lehet csak egy tizedes vagy akár nagyobb hő esés is ez függ a megrepedt tüsző méretétől nagyobb tüszőnél nagyobb hőesés kisebbnél kisebb de van akinek szinte nem is látni a hőgörbén esést csak egyből emelkedést ez is teljesen egyénfüggő.Van olyan is, hogy megreped a tüsző, de csak csordogál belőle a folyadék és egy két nap múlva löki ki magából csak a petesejtet.Húú nagyon sok mindentől függ. Köszi a kedves szavakat a babavárással kapcsolatban, második babánk de két és fél év alatt jött csak össze:)

Ezt írták nekem tegnap

2011. okt. 15. 12:24
 1103/1402 anonim ***** válasza:

Hát ettől nem lettem okosabb.. Mármint magyarul bármikor lehetett ovu a 13. ciklusnaptól 17-ig.

Úgy tünik Moncsi csak mi vagyunk ennyire hisztisek.. már oldalak óta csak mi rinyálunk..

M

2011. okt. 15. 12:29
 1104/1402 A kérdező kommentje:

Egyébként nem vetted észre, hogy hétvégén általában csak ketten maradunk mindig? Tisztelet a kivételnek.

Én már megfőztem, párom elvitte a gyerekeket anyóshoz, nemsokára jönnek haza.

De ha itthon van, már ide se merek ülni, mert azt kérdezi, már megint itt lógsz? XD

2011. okt. 15. 12:37
 1105/1402 anonim ***** válasza:

Az én párom ma is meg holnap is dolgozik..

Amikor itthon van és bekapcsolom a gépet, mindíg azt mondja: megnézed a GYK-?

Már megszokta :D M

2011. okt. 15. 12:39
 1106/1402 A kérdező kommentje:
Nekem most itthon lesz egy hétig szabin. Remélem most lesz még csak ovum. Augusztusban is a 25, napon lettem terhes, ez tuti.
2011. okt. 15. 12:47
 1107/1402 anonim ***** válasza:
Na parkoló pályára teszem magam.. totál álmos lettem, lefárasztottam az agyam szerintem.. M
2011. okt. 15. 13:01
 1108/1402 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok Vica vagyok!

Megnéztem a görbéteket!

Moncsi: nálad még nem látszik az egyértelmű hőugrás, így a további napok mérése után lehet következtetni csak. Felvittem a görbéd a németre és ezt mutatja

[link]

Megkérdezhetem a ciklusaid hosszát?

Marcsikám!

A te görbéd is felvittem a németre, 1 hét van még a mensidig, úgyhogy nálad még bármi lehet, és pont jókor voltatok együtt!

[link]

Neked mennyi a ciklusod hossza?

Rita drága! nyugiiiii, ott van az a babuci, a tesztek nem hazudnak pozitívat! Ugyanolyan teszttel csináltad mindkettőt? Hétfőn ismételd meg!

Neked is felvittem a görbét, nem egyértelmű még az oldalnak a peteérésed, én okt 1-2-3-ra tenném, szuper görbe:)

[link]

Neked mennyi a ciklusod?

Én ma voltam fodrásznál, mivel később keltem mint 4 óra, így a reggeli róka elkerült:))))

Remélem tudtam segíteni:)

2011. okt. 15. 18:10
 1109/1402 anonim ***** válasza:
Marcsi pedig azt hittük hogy okt 3, és úgy tűnik 5 nappal később volt az ovu. Így még bármi lehet, jókor voltatok együtt, 1 hét múlva tesztelhetsz:)
2011. okt. 15. 18:16
 1110/1402 anonim ***** válasza:
Én is megcsináltam az én kalkulátorom és szept 29-re írja a fogantatás pillanatát:))) Mikulásra töltöm a 12. hetet:))))
2011. okt. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!