Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Köszi :)
Már alig várom h kiderüljön mi van.. Jaaj de messze van még.. Félek.. M
Marcsi! Ne félj, nagyon szép a görbéd! Nagyon! És pont jókor voltatok együtt!
Rita mi van veled?!
Jó reggelt lányok.Köszönöm a bíztató szavakat, nagyon jól esik.Ma is csináltam egy tesztet abban bízva hogy most nagyon erős lesz a csík, hát nem erős még mindig halvány, de valamivel erősebb, mint a szombati.De szerintem mára már totál erősnek kellene hogy legyen nem??Most csak azt nem tudom hogy ilyen halvány csíkkal el menjek-e a dokihoz?Marcsi, Móni szép a görbétek.
Mára ilyen lett az én görbém.
sziasztok csajok
hol tudom felvinni ezen a német oldalon a görbém? mire kattoljak? én is szeretném ott vezetni veletek!
lulu
Lulukán, 2-3 oldallal ezelőtt, Vica leírta, hogyan kell. Nagyon bonyolult annak aki nem tud németül, például nekem :)
De meg lehet csinálni, nekem fél napomba tellett XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!