Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Rita, nem olyan halvány, ott a baba, remélem mész dokihoz. Marcsi,te tuti babás vagy!!
Nem tudom hányan maradunk ebben a topicban, de ne hagyjatok itt!!!!!! Moncsicsi
Nekünk ebben a hónapban sikerülnie kell Marcsi is megmondta! :P
lulu
Rita, az a teszt halvány, az igenis erősen pozitív! Figyelj csak biztos minden oké lesz, szerintem te is fogsz kapni gyógyszert vagy duphastont írnak fel ilyenkor vagy utrogestant, én az utóbbit kaptam 3X2-t kell szednem belőle. Uh-ra ha nincs baj csak jövőhéten megyek:)
Moncsi, szerintem jól húzta be a hőd alapján a peteérést, ne aggódj, továbbra is legyetek együtt akkor amikor csak tudtok, az előző nekem se peteérés idején jött össze hanem a ciklus vége felé:)
Marcsi nem lesz még korai az a teszt? Megcsinálhatod persze a te döntésed, csak aztán ne keseredj el, szerintem még korai a görbe alapján, de te tudod, drukkolok!
Lányok én attól hogy terhes lettem, nem hagylak itt titeket mind a szivemhez nőttetek:)
Képzeljétek tegnap egész nap feküdtem, gyorsan bepaníroztam a husit kisütöttem és végem is volt. Hányinger, gyengeség, erős szédülés. megmértem este a hőmet lefekvés előtt, nem fogjátok elhinni de nagyon magas volt 37.7!!!!!! De szerencsére reggel 37.3-ra visszament:) Kicsit be voltam parázva, mert nagyon ramatyul voltam és féltem hogy valami vírus, de úgy látszik ez már csak így lesz:))
Na most olvasom csak hogy elírtam az első mondatom, szóval Rita, az a teszt nem halvány, az igenis pozitív, ráadásul a Gábriel később mutatja ki, szerintem ez az, én Gravi HCG-t vettem:)
Marcsi ha azt érzik hogy terhes vagy, akkor az vagy. Nem is mondtam nektek, a nagypapinak meséltük hogy úgynéz ki hogy...azt mondta, hogy ő tudta, csak várta mikor szólunk, mert ő látta az arcomon még múlt hét szombaton amikor még keddre vártam a mensim, még én magam se tudtam, de ő látta, csak nem akart szólni, nehogy megbántson, szóval 1 héttel a teszt előtt már látta rajtam:)))))
Úgyhogy Marcsi nyugi, ott lesz az a baba, de azért ne nagyon éld bele magad nehogy nagyot csalódj oks?
Ja, Vica voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!