Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hónapokban tele...

Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
 1201/1402 A kérdező kommentje:

Rita, nem olyan halvány, ott a baba, remélem mész dokihoz. Marcsi,te tuti babás vagy!!

Nem tudom hányan maradunk ebben a topicban, de ne hagyjatok itt!!!!!! Moncsicsi

2011. okt. 17. 10:50
 1202/1402 anonim ***** válasza:
Köszi Moncsi.Nem tudtam beszélni a dokimmal mert kinyomta a telefont, lehet hogy éppen műtött, de nem hagyom magam lerázni este biztos megyek hozzá.Rita
2011. okt. 17. 10:58
 1203/1402 anonim ***** válasza:
Oké,akkor majd mi ketten dumcsizunk!Remélem azért nekünk is hamarosan összejön.Már úgy szeretnék anya lenni!!!!
2011. okt. 17. 11:06
 1204/1402 anonim ***** válasza:
Zsuszi!!Te is leszel anyuka hamarosan!!!Rita
2011. okt. 17. 11:08
 1205/1402 anonim ***** válasza:

Nekünk ebben a hónapban sikerülnie kell Marcsi is megmondta! :P

lulu

2011. okt. 17. 11:11
 1206/1402 anonim ***** válasza:
És sikerülni is fog!Optimistának kell lennünk!ZSuzsi
2011. okt. 17. 11:12
 1207/1402 A kérdező kommentje:
Nekem most kétesélyes, mert ha a görbének van igaza, akkor szerdán volt, és a vasárnap (inkább már hétfő hajnali)katonák még jók lehettek, de ha nem, mert szerintem meg szombaton volt, akkor meg szombaton voltunk már együtt. Szóval nem tudom! De ha jövő hónapban sikerül, akkor meg a lányom szülinapja körül szülnék :D
2011. okt. 17. 11:16
 1208/1402 anonim ***** válasza:
Lányok!Felhívtam a dokimat és azt mondta hogy már csak a jövőhétre van időpont, de akkor mondtam neki hogy terhes vagyok valószínű és van egy kis barnás folyásom tegnap óta, így akkor holnap reggelre hívott be.Szóval ma még nem tudunk meg semmit.Rita
2011. okt. 17. 11:46
 1209/1402 anonim ***** válasza:

Rita, az a teszt halvány, az igenis erősen pozitív! Figyelj csak biztos minden oké lesz, szerintem te is fogsz kapni gyógyszert vagy duphastont írnak fel ilyenkor vagy utrogestant, én az utóbbit kaptam 3X2-t kell szednem belőle. Uh-ra ha nincs baj csak jövőhéten megyek:)

Moncsi, szerintem jól húzta be a hőd alapján a peteérést, ne aggódj, továbbra is legyetek együtt akkor amikor csak tudtok, az előző nekem se peteérés idején jött össze hanem a ciklus vége felé:)

Marcsi nem lesz még korai az a teszt? Megcsinálhatod persze a te döntésed, csak aztán ne keseredj el, szerintem még korai a görbe alapján, de te tudod, drukkolok!

Lányok én attól hogy terhes lettem, nem hagylak itt titeket mind a szivemhez nőttetek:)

Képzeljétek tegnap egész nap feküdtem, gyorsan bepaníroztam a husit kisütöttem és végem is volt. Hányinger, gyengeség, erős szédülés. megmértem este a hőmet lefekvés előtt, nem fogjátok elhinni de nagyon magas volt 37.7!!!!!! De szerencsére reggel 37.3-ra visszament:) Kicsit be voltam parázva, mert nagyon ramatyul voltam és féltem hogy valami vírus, de úgy látszik ez már csak így lesz:))

2011. okt. 17. 12:44
 1210/1402 anonim ***** válasza:

Na most olvasom csak hogy elírtam az első mondatom, szóval Rita, az a teszt nem halvány, az igenis pozitív, ráadásul a Gábriel később mutatja ki, szerintem ez az, én Gravi HCG-t vettem:)

Marcsi ha azt érzik hogy terhes vagy, akkor az vagy. Nem is mondtam nektek, a nagypapinak meséltük hogy úgynéz ki hogy...azt mondta, hogy ő tudta, csak várta mikor szólunk, mert ő látta az arcomon még múlt hét szombaton amikor még keddre vártam a mensim, még én magam se tudtam, de ő látta, csak nem akart szólni, nehogy megbántson, szóval 1 héttel a teszt előtt már látta rajtam:)))))

Úgyhogy Marcsi nyugi, ott lesz az a baba, de azért ne nagyon éld bele magad nehogy nagyot csalódj oks?

Ja, Vica voltam:)

2011. okt. 17. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!