Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Rita szedtél valamit ebben a hónapban vagy spontán sikerült?
lulu
Persze nem élem bele magam de érzem hogy baba van.
Ha nega lesz a teszt akkor is tudom h ott van csak akkor csütörtökön vagy pénteken fogja kimutatni.
Amúgy meg feltankoltam a vaterás tesztekkel, és nem bírom ki hogy ne teszteljek :D
Vica vigyázz magatokra!!! :)
Jól felment a hőd Vica már lázasan várod a babát! XD
Nekem napközbe 37,3-4 a hőm
M
Marcsi tőled is megkérdezem, szedtél valamit ebben a hónapban vagy spontán sikerült? Amiért nagyon szorítok!
lulu
Nem szedtem semmit de ugye ez még csak egy megérzés..
Még a vitamint is elfelejtem mindíg. M
én abbahagytam az elevitet mert olyan voltam már mint egy kisdisznó. 6kg szedtem fel 2 hónap alatt tőle
most úgy döntöttem nem szedek semmi vitamint, mert rendesen táplálkozom, csak amit az orvos felírt bromo-t és barátcserjét szedem, de ez utóbbi homeopátiás.
lulu
Lulu XD Háhá M
Felismerted a válaszom :)M
:d felismerjük egymást simán szerintem, sokat olvastalak titeket és ahogy fogalmaztok, ahogy írtok mind névjeggyé vált :D
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!