Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Reggel csinálok még egyet utána meg csütörtökön addigra már erősebb lesz remélem!!!
Jaj csajok :D
Tényleg nem mosom le magamról h boszi vagyok :D
Emlékezzetek a jóslataimra XD
Még félek hogy nehogy eltűnjön a csík..
Ugye nem fog?? XD
Moncsi!!! Mondtam!!!!!
Vica annyira örülök XD M
Én is csak halkan mondom köszi!!!!!!
Annyira éreztem Rita éreztem h van itt valaki :):)
Esküszöm érzem :D
Remélem reggel erősebb lesz!!!
Majd írd meg mi volt a dokinál!!! M
Moncsi nézném én, de nem jön be nekem semmi csak üres oldal
Marcsi, a csík nem tűnik csak úgy el:))))nyugi
Milyen tesztet csináltál?
Vateráról rendeltem 10-es érzékenységű, meg volt itthon egy Lilly (25-ös) azon is halvány azt fotóztam le negatívba.
Amúgy reggel 3. pisiből csináltam a 10-est, de nem mertem elhinni és délután csináltam a Lilyt, és inkább feltettem a képet nehogy az legyen h képzelgek..
De amúgy a férjem is látja mind2 teszten pedig na ő aztán megmondaná ha nem látna semmit!!! XD M
Reggel jövök lányok friss hírekkel :)
Jó8 M
Nem tudom miért nem hozza be, nekem bejön. Majd reggel felteszem a friss németet, meg magyart.
Marcsi pihenjél sokat, reggel várjuk a híreket, Rita tőled is!
Oké Moncsi, de én csak dél körül érek vissza a géphez.Akkor érek vissza a dokitól a munkahelyemre.
Marcsi nagyon várom már a reggeli tesztedet!!!!Jó éjszakát mindenkinek.Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!