Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Lulu, és jó neked a barátcserje? Mert nekem úgy össze kavarta a ciklusom hogy csak lestem. Igaz akkor még nem tudtam hogy PCOS vagyok, ittam palástfüvet is meg cickafarkot is, de csak rosszabb lett, neked bevált?
Na ki voltam?:))
Csajok, én már nem is hiányzom? :/
Pedig most naon szomorú vagyok, mert tudom, hogy már csak a menzit kell várnom. :(
abbahagyom a barátcserjét mert azt olvastam róla hogy nem szabad más gyógyszerek mellett szedni. akkor inkább nem szedem. tegnap kezdtem el :D
lulu
Marcsim! Szúrkálnak a petefészkeim. Már nem tudom mit gondoljak. Szerintem már hiába vagyunk napi 2szer együtt. Csináld meg a fertilityt, sokkal egyszerűbb, mint a német.
Szerintem nagyon jó!
Én se tudom mit gondoljak már kész vagyok!
Az se biztos h tesztelek holnap lehet inkább várok várok félek félek :D
Nem tudom.. Bár amilyen kiváncsi vok szerintem tesztelek. M
Este felnézek még :D
Nyugizzatok és pihizzetek :)
M
vááááááá de én melózoom :( babát akarok!!!!!!!!!!
lulu
ki indította az új topikot "Új hónap új esély"?
ugye nem ti voltatok, szólnátok nekünk, gondolom.
én nem írok oda, majd ha valamelyikőtök indít szóljon. de szerintem maradhat ez is, megszerettem a címet is:D
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!