Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Rita drágám nemis olyan halvány az a csík!!!! Ez 100% pozitív nyugodj meg!!!
Beszéltél a dokival? Mikor mész?
Zsuzsi ne keseredj el, mindenkinek sikerül előbb-utóbb, de még az idén!!!!!
Köszi a biztatásokat :) M
Egyébként ha babás lennék én akkor is szeretnék veletek beszélgetni tovább, mert nagyon megkedveltelek benneteket!
M
Ez pedig a rajz amit odaadtam apának és megkérdeztem tőle, hogy júniusba lesz-e programja, mert akkor kísérjen el a korházba, mert szülni fogok.:) Rita
Nekem elég halványka a teszt de ha szerinted Marcsi nem az akkor én egy kicsit megnyugodtam.Rita
Anita. Te tuti hogy észreveszed majd ha peteérésed lesz mert innen csak ugrani fog felfelé akkor és eléggé szembetűnő lesz. :)
elmondjátok hogy az én görbém miért ilyen?
mensi alatt tök magas a hőm.
lulu
Szerintem nyugi Rita láttam én már a GYK pár igazán halvány tesztet de a tied az nem halvány!!! Szabad szemmel tökéletesen látható!! Nem kell reflektorfény hozzá!!!
Sőtt rá se kellett nagyítanom!!!
Nagyon cuki a rajz!!! :)
Lulu elég furcsa h fenn van a hőd nem tudom miért..
Anita nem baj ha karótnyelt, a lényeg úgyis az lesz h szépen látszódjon a pé majd. M
Pont azóta ilyen magas a hőm amióta szedem a Bromocriptint, lehetséges hogy a gyógyszer miatt van? Bromocriptint magas prolaktinra kell szednem. Rita, Marcsi?
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!