Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Marcsi én is érzem, hogy terhes vagy. :)
a görbéd nagyon arról árulkodik
lulu
Aranyosak vagytok csajok :D
Lulu ez furi volt XD
Komolyan ha ez a hónap összejött, akkor 100% boszorka vagyok mert a férjemnek amikor elkezdtük augusztusba a babaprojectet akkor azt mondtam, hogy a 3. hónapba fog sikerülni, pedig akkor bele se gondoltam abba h októberbe van a szülinapja..
Reggel ha elindul a férjem dolgozni azonnal tesztelek!
M
Rita!
www.kepfeltoltes.hu
ott tallózás, aztán lap alján feltölt gomb, és ami akkor bejön lesznek ott linkek már nem tudom melyiket kell bemásolni h megmutasd nekünk, de azt ki tudod próbálni melyik link a jó.
Remélem érthetően írtam. M
fotózd le és usb- kábellel töltsd fel a gépre, én így szoktam, nem tudom neked milyen masinád van
:)
lulu
Nem tudom hogy jó-e.Rita
szerintem ha mindenki babás lesz biztos átmennek a terhesség kérdésekhez, de ez valahol érthető.
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!