Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elmúlt hónapokban tele...

Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!

Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 10:50
 1161/1402 A kérdező kommentje:
RITA! MENJ ORVOSHOZ!!!!!! MOST!
2011. okt. 17. 09:01
 1162/1402 A kérdező kommentje:
Csajok, ha tényleg akkor volt peteérésem, ahogy a görbe mutatja, akkor már nagyon valószínűtlen a baba ebben a hónapban ugye? Csak azt nem értem, gogy az ovu teszt még pénteken is pozi volt, szombaton lett negatív. :/
2011. okt. 17. 09:03
 1163/1402 anonim ***** válasza:
Csak este tudok menni, remélem van még hely, bár ha mondom neki hogy terhes vagyok akkor biztos talál még időpontot.Mindjárt fel is hívom.Reggel nem barnáztam, remélem még most sem.Rita
2011. okt. 17. 09:04
 1164/1402 anonim ***** válasza:
Szerintem Moncsi akkor is esélyes a dolog, főleg hogy a teszted csak szombaton volt negatív és akkor tudtatok is együtt lenni.Szerintem nincs veszve a dolog.Rita
2011. okt. 17. 09:06
 1165/1402 anonim ***** válasza:

Szerintem is Moncsi, ha a negatív ovunap számít akkor pont jó.

Lányok én nem bírom tovább holnap reggel tesztelek egyet..

Nem bírom ki!!!!!!!!

Nem keseredek el ha negatív, de muszály csinálnom egyet mert belepusztulok!!!!!!!!

Rita szorítok neked h minden rendben legyen!!!

M

2011. okt. 17. 09:17
 1166/1402 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen Marcsi, én is szorítok neked hogy egy hatalmas POZITÍVAT tesztelj.Rita
2011. okt. 17. 09:19
 1167/1402 A kérdező kommentje:

Marcsi, tesztelj most, had örüljünk legalább neked!!

De szombaton, miért nem esett le a hőm?

Lehet én vagyok a kivétel.

2011. okt. 17. 09:22
 1168/1402 anonim ***** válasza:

Á majd holnap mert ma már vagy 4x pisiltem..

Holnap reggel viszont az lesz az első dolgom!!

Amúgy semmi tünetem nincs csak fáj a cicim, meg van egy megérzésem.. Jaj holnap reggel az lesz az első dolgom!!!!

M

2011. okt. 17. 09:28
 1169/1402 anonim ***** válasza:
Marcsi!!Én nagyon várom már a teszted!!!Szorítok neked!!!Rita
2011. okt. 17. 09:33
 1170/1402 anonim ***** válasza:

Köszi Rita de nagyon félek..

Olyan furcsa érzésem van, és már 2 napja mindenki azt mondja (nővérem, anyám, sógorom) hogy te már terhes vagy hidd el. Pedig nekik nem számoltam be a hőmérőzésemről, meg az ovutesztekről se, semmiről...

Kérdeztem honnan veszik ezt? Nővérem pl. azzal jött hogy neki volt egy megérzése h babaruhát kell vennie a babámnak.. vett is.. megis mutatta :D Nem hoztam el persze mert nagyon babonás vagyok.. de ha láttátok volna milyen ici-pici body volt... jaaj hülye vagyok igaz??

Ne is válaszoljatok.. IGAZ HÁT :D M

2011. okt. 17. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!