Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Szerintem is Moncsi, ha a negatív ovunap számít akkor pont jó.
Lányok én nem bírom tovább holnap reggel tesztelek egyet..
Nem bírom ki!!!!!!!!
Nem keseredek el ha negatív, de muszály csinálnom egyet mert belepusztulok!!!!!!!!
Rita szorítok neked h minden rendben legyen!!!
M
Marcsi, tesztelj most, had örüljünk legalább neked!!
De szombaton, miért nem esett le a hőm?
Lehet én vagyok a kivétel.
Á majd holnap mert ma már vagy 4x pisiltem..
Holnap reggel viszont az lesz az első dolgom!!
Amúgy semmi tünetem nincs csak fáj a cicim, meg van egy megérzésem.. Jaj holnap reggel az lesz az első dolgom!!!!
M
Köszi Rita de nagyon félek..
Olyan furcsa érzésem van, és már 2 napja mindenki azt mondja (nővérem, anyám, sógorom) hogy te már terhes vagy hidd el. Pedig nekik nem számoltam be a hőmérőzésemről, meg az ovutesztekről se, semmiről...
Kérdeztem honnan veszik ezt? Nővérem pl. azzal jött hogy neki volt egy megérzése h babaruhát kell vennie a babámnak.. vett is.. megis mutatta :D Nem hoztam el persze mert nagyon babonás vagyok.. de ha láttátok volna milyen ici-pici body volt... jaaj hülye vagyok igaz??
Ne is válaszoljatok.. IGAZ HÁT :D M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!