Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Sziasztok csajok!Bocs hogy nem voltam, de egész nap vásároltunk.Elég szar a helyzetem, reggel leesett a hőm, elkezdtem barnázni, szóval lehet hogy nem marad velünk a babukánk.Nem is tudom hogy miért hittem hogy nekem ilyen könnyen lesz babám.Nagyon el vagyok keseredve!!!!!:(
Nem is tudom hogy van-e értelme tesztelni bármikor is.Szerintem elveszítjük!!:( Rita
Hali!
Majd holnap megnézem megint a német görbét, mert nem voltunk itthon most meg már nincs kedvem.
Köszi Vica!
Rita ne keseredj el még emelkedhet holnapra!!!
Nyugi ne stresszelj!!!
Holnap reggel jövök lányok! Jó8 M
Sajnálom Rita, tényleg nagyon, de még van remény, míg nem jön meg rendesen. Miért nem mentél be az ügyeletre? Hátha tudnak gyógyszerrel segíteni. Én is bementem, mikor el kezdtem vérezni, legalább megbizonyosodtam a dolgokról, és megnyugodtam.
Milyen a görbéd, muti!
Moncsi, nem mentem dokihoz, mert a tesztem is nagyon halvány szóval lehet hogy nem is életképes a babuka és ha tényleg nem az akkor lehet hogy jobb ha nem marad meg.Lehet hogy ez hülyeség lehet hogy egészséges lenne csak egy kis külső segítségre van szüksége.Lehet hogy holnap reggel is tesztelek és ha erősebb akkor elmegyek este dokihoz.Ilyen a görbém
Rita
Rita! Nem rossz ez a görbe, szinte nem is esett! Tesztelj holnap, hátha! Ne idegeskedj!
Ha mégsem, akkor kezdjük előről velem együtt, mert nekem sem sikerül ebben a hónapban az tuti.
Jó éjszakát lányok, Rita próbálj aludni, és reggel tesztelj!
Köszönöm Moncsi, nem idegeskedek, tudom hogy az csak árt a babónak.Holnap tesztelek.Puszi Jó éjszakát.
Aludjatok jól.Rita
Rita ez a görbe tökéletes terhes görbe! Akkor van gond ha 36,5-re esik le, vagy legalábbis a vonal alál. Vérzés jelentkezhet, hiszen most kellett volna megjönnie, nekem is volt!
Csináld meg a tesztet, mert ha tényleg terhes vagy, elmész orvoshoz és tud adni terhességmegtartó gyógyszert!
Én is kaptam, nálam is jelentkezett nagyon halovány barna folt a hétvégén, és utrogestant kaptam. Hidd el van segítség!!!
Vica:)
Jó reggelt lányok!
Rita az nem hőesés, az semmi az ingadozás!
Szerintem is menj el a dokihoz nincs semmi gond hidd el!!!
Ilyen a görbém:
M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!