3. hónap együtt? Ki nem várja aug.8 és környékére?
Kedves Rona!
Eszter vagyok! Tudod, aki szintén 20 éves:)
Én ugyan nem akarok csatlakozni, de gondoltam írok:)
Úgy néz ki sikerült a baba, 9 pozi tesztem van és nem jött meg:) Most 4+4 hetes vagyok elvileg, nemsokára megyek uh-ra:)
Majd írj vissza, hogy vagy? Mi újság?
Nagyon sok sikert kívánok!!
Millió puszi:)
De jó olvasni h nem csak én szeretnék fiatalon babát:)!
Nekem is úgy néz ki h baba jövőhéten kedden megyek uh-ra, 5hetes 1napos vagyok!
Drukkolok Neked, majd írj h mi lett!!!
sziasztok! először is egy hatalmas gratula, mindkettőtöknek.!!!:)
Eszty, olvastam a fórumon, hogy sikerült, és nagyon örültem neki. Hát remélem most már végre majd nekünk is összejön... kicsit irigy vagyok ám:) de örülök! majd néha néha írhatnál, hogy mi újság, hogy vagytok! rendben? és nagyon jó babavárást!!!
Szia Rona!
Jól vagyunk, csak ez a meleg kikészít:( Negyaon utálom! Bárcsak tél lenne:)
Ma voltunk menyasszonyi ruhát nézni, sikerült is:) Gyönyörű! Meg vettem vacsira is egy ruhát. Igaz most csak polgári esküvő lesz, a templomi majd pár év múlva:)
Úgy leégtem a napon, alig bírok mozdulni:S
2 héten belül megyek uh-ra, elvileg ma 4+6naposak vagyunk:)
Szia Eszty!
Hát ezt igazán jó hallani! Mond csak, nincs kedved a fórumon kívül e-mailozni velem? Lenne jó pár kérdésem is, meg nagyon kíváncsi vagyok, hogy alakul a sorsod/sorsotok:)
DE van kedvem:)
esty19@freemail.hu
Képzeld ma voltam uh-n:) Váratlanul kaptam az időpontot:)
8 mm-es szabályos petezsák látható:) Még nagyon friss terhesség:) 5+1 napos:)
Szia Rona!KR vagyok.Sajnos nekem sem sikerült a baba.Én majd augusztus 5.-ére nem várom.Elméletileg most 22.-én lesz peteérésem!
Van valami extra amivel próbálkozol?
Sziasztok!
Eszty, köszi szépen, a napokban írni fogok neked:) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van veled, és mi hogy alakul:)
Szia KR!
én nekem valamikor most van/volt a napokban 22-23 úgy ahogy neked is:) most úgy vagyok vele, hogy nem vezetek se hőt, se ovu tesztet nem csinálok, meg számolgatni se igen számolgatok, csak kb-re tudom azt is hogy mikor van a pém... igyekszem most kikapcsolni, hátha így hamarabb összejön. Amúgy eddig vezettem a hőt, az ovutesztet is kipróbáltam, januártól egészen áprilisig kb ittam a cickafarkfű teát, meg mellé még egyet, aminek most nem jut eszembe a neve:) de most felhagytam minden ilyennel... igyekszem nem rá görcsölni, elterelni a gondolataim... persze nem mindig jön össze... :)
Fel a fejjel:) és csak pozitívan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!