Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
Marcsi, halkan gratula. Ott lesz az a csík. :)
Rita, majd mesélj mit mondott a doki.
Marcsi, amúgy nekem is jósolhatnál, te kis boszi. XD
Anita
Marcsi gratulálok!!!Képzeljétek tüszőrepi után 10 nappal pecsételő vérzésem jelentkezett...nagyon el vagyok kenődve,hogy ez a hónap sem sikerült!!!!
Niki
Jó reggelt!!! Nem tudtam aludni fél 6-kor már felkeltem, megcsináltam a tesztet és erősebb mint a tegnapi határozottan!!!
Csináltam képet de ez a telefon hát elég gagyi...
Görbét ma nem írom be mivel 1,5 órával hamarabb keltem mint szoktam...
Látjátok a csíkomat???? :D
Nagyon boldog vagyok!!!!!!! XD
M
Szia drágán, igen ez már pozitív. Nagyon ügyesek vagytok!
Most már vigyázz magadra nagyon!
Itt az én görbém: [link]
Niki, ha tüszőrepedés után 4-10 napon belül pecsételés jelentkezik, az beágyazódás miatt van, mensi előjele nem lehet, mert az csak 14 napra rá van! Drukkolok nagyon!!!
Moncsi, a te görbéd nagyon szépen alakul, nagyon kiváncsi leszek én erre a ciklusodra!:))
Marcsikáááám, ez olyan pozitív mint a huzat, telefon ide vagy oda nagyon szépen látszik, nagyon vigyázz magadra, semmi nehéz cipelés és megemelés, sem erőlködés a wc-n:))))SEMMIIIIII !
Úgy néz ki tényleg elindult a babalavina:))
Rita neked meg sok szerencsét az orvoshoz. Maximum petezsákot láthat vagy még azt se, de a méhnyálkahártya megvastagodását tuti! Okvetlenül mondd meg a barnázást, tuti kapsz bogyót:)))
Jaj lányok olyan jóóóó hírekkel jöttök!
Én ma éjjel ikrekkel álmodtam, te jó ég és ha ikreim lesznek?:)))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!