Az elmúlt hónapokban tele voltatok negatív terhességi tesztekkel? DE! Ez a hónap sikerülni fog! Gyertek beszélgessünk októberben, hátha együtt pozitívat tesztelünk a hónap végén!
de volt egy halvány pozi tesztem és aznap meg is jött!
lulu
Szerintem is érdekes, lehet tényleg menzi alatt van peteérésed?!Pár nap és kiderül.
Vica ha októberben pozit tesztelek, szerinted mikor volt a megtermékenyítés, mert nem is voltunk akkor együtt! Szóval én vagyok szeplőtelen szűz Mária? XDXD
Lulu, mivel a vérzés idején leesett a hőd, akkor kellett volna egy új görbét nyitni szerintem, mikor a vérzés elmúlik akkor mindig egy kicsit magasabb lesz a hő, aztán szép lassan csökkeni fog, és akkor jön a peteérésed. Szerintem kezdj új görbét onnantól mikortól megjött!
Magas hő még utal pajzsmirigy betegségre is, azt néztek neked? A bromocipet te szeded? Az is magasan tarthatja, más ötletem nincs.
Vica
Moncsi, október 9 én arra saccolok:)
Nagyon szép a hőd, szépen megemelkedett, reméljük így is marad:)
Ja és ha tényleg okt 10-én volt a peteérésed, akkor a 8.dpo-n vagy:)
Szerintem az a 36,2 az tényleg 36,2 volt:)))és akkor a vasárnapi katonák megvárták :))
Vica:)
Igen lehet a gyógyszer miatt magasabb a hőd Lulu!!
Lányok ha ülök feszül a méhem az normális???
Ha fekszem ellazul vagy hogy mondjam...M
Vica szedem a Bromocriptin majdnem 2 hete, akkor az okozza ezt? férjem azt mondja biztos a gyógyszer miatt van
lulu
voltam nődokinál azt mondta szedjem tovább a bromot, mondtam neki magas a hőm azt mondta "ühüm, szedje tovább". Endodoki meg azt mondta ha terhes leszek azonnal jelentkezzek nála. de nem vagyok az, ezért szedem tovább a bromot.:(
lulu
csak így hogy fogom észre venni ha peteérésem van ha állandóan 37 a hőmérsékletem??
lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!